Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT RUTIER: Un șofer din Alba s-a RĂSTURNAT cu mașina, într-o intersecție din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 27 iunie, în Municipiul Cluj-Napoca, în el fiind implicat și un șofer din județul Alba.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj la data de 27 iunie a.c, în jurul orei 19.42, pe strada Piața 14 Iulie din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier în următoarele împrejurări:

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 22 de ani, din orașul Baia de Arieș, județul Alba, care se deplasa pe strada Piața 14 Iulie, a pătruns pe strada Traian Grozăvescu, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 28 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 22 de ani s-a răsturnat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri și investigații de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au relevat faptul că niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea