Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/ Accident rutier pe A1: Un tânăr de 29 de ani, din Alba, rănit după ce mașina care îl luase la ocazie a intrat într-un parapet. Șoferul a fugit după impact

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Alba, a fost rănit grav, noaptea trecută, după ce mașina care îl luase la ocazie a intrat într-un parapet, pe Autostrada A1, în localitatea Șoimuș, județul Hunedoara. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști.

În urma accidentului care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Șoimuș, județul Hunedoara, şoferul autoturismului care a intrat într-un parapet a plecat de la faţa locului, pe jos, fiind căutat de polițiști.

„În jurul orei 01.00, conducătorul unui autoturism înmatriculat în județul Alba, care circula pe A1, în zona Șoimuș, a depășit un tir în zona în care banda a doua se îngustează pentru ieșirea spre nodul rutier de la Șoimuș și a lovit parapetul din beton, după care a abandonat mașina și a părăsit locul faptei până la sosirea polițiștilor. La fata locului a fost găsit un tânăr de 29 de ani, din județul Alba, pasager, rănit ușor, în stare de ebrietate, care a declarat că a fost luat la ocazie și nu îl cunoaște pe șoferul mașinii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Polițiștii Biroului Autostrăzi au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru identificarea șoferului.

Victima a fost transportată la spital cu traumatism de coloană lombară și plăgi.

Sursa: mediafax.ro, Foto: IPJ Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea