FOTO: Accident rutier la Drîmbar: Un motociclist cu alcool ”la bord” a lovit o țeavă de gaz și și-a băgat în spital pasagerul

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 1.04.2017, în jurul orei 19.07, un bărbat de 41 de ani, din comuna Ciugud, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localităţii Drîmbar, a pierdut controlul asupra acesteia, întrând în coliziune cu o ţeavă de gaz.

În urma accidentului, un bărbat de 32 de ani, din comuna Ciugud, pasager pe motocicletă, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată de acesta fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

Hector 3 aprilie 2017 at 23:10

Stan și Bran au plecat pe motor. Țeava aia de gaz este foarte rezistentă să rupă un motor în două… Atenție la motocicliști, sunt kamikaze.

Comentariile sunt oprite