Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier la Coșlariu – Un autoturism a ”zburat” de pe un podeț, în șanț și a distrus o țeavă de gaz

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident Coslariu02Un autoturism înmatriculat în Alba a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul dintre Coșlariu și Galtiu, soldat cu pagube materiale semnificative.

Potrivit polițiștilor la volanul mașinii se afla femeie în vârstă de 32 de ani, din Sântimbru. Aceasta a pierdut controlul asupra mașinii în momentul în care trecea peste un podeț, a ieșit de pe drum și a ”aterizat” în șanț, acroșând o țeavă de gaz din apropiere.

În urma coliziunii a fost ruptă o bucată de aproximativ 10 cm din țeava de gaz. Echipajul de poliție sosit la locul accidentului a izolat zona până la sosirea celor de la E-On Gaz care în jurul orei 19.00 lucrau la remedierea defecțiunii.

Potrivit reprezentantului ISU Alba pentru supravegherea zonei a intervenit și Detașamentul de pompieri Alba. La fața locului s-au deplasat prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer, și primarul comunei Sântimbru.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul precum și valoarea prejudiciului creat prin distrugerea țevii de gaz.

UPDATE:Pe numele conducătoarei auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1062]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea