Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident pe Valea Oltului: Coliziune între o platformă cu două autoturisme și un autocamion. Se circulă alternativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se circulă alternativ pe Valea Oltului (DN7), fiind blocat sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în dreptul localităţii Proieni,  după ce o platformă ce transporta două mașini a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autocamion. Cele două autoturisme de pe platformă au căzut pe carosabil, blocând astfel drumul.

Circulaţia este blocată, joi dimineaţa, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi o platformă cu două autoturisme.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 211+500, în localitatea Proieni.

O platformă cu două autoturisme a intrat în balans şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar.

În urma impactului, a rezultat rănirea şoferului de tir, scrie Agerpres. Cele două autoturisme de pe platformă au căzut pe carosabil, blocând astfel drumul pe ambele sensuri de mers. La această oră, valorile de trafic sunt scăzute, conform sursei citate.

Sursa: agerpres.ro

[nggallery id=6446]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea