Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL pe DN7. Un bărbat a decedat după ce două camioane s-au ciocnit violent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a decedat, iar altul a fost rănit grav după ce două camioane, unul care transporta nisip şi al doilea care transporta un utilaj, s-au ciocnit, miercuri, pe DN7, în judeţul Arad. Traficul este complet blocat în zona localităţii Toc şi va fi reluat în jurul orei 12.30.

Accidentul a avut loc la marginea localităţii arădene Toc, pe DN 7, unde un camion care transporta nisip s-a ciocnit cu un camion pe platforma căruia se afla un utilaj de construcţii.

În urma impactului, doi bărbaţi aflat în cabina unuia dintre camioane au suferit răni grave, iar unul a decedat. Şoferul, în vârstă de 32 de ani, a fost descarcerat şi predat unui echipaj de ambulanţă, însă pasagerul din dreapta, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat decedat.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, cele două camioane mergeau în acelaşi sens, unul în spatele celuilalt, însă primul şofer a frânat brusc, iar al doilea nu a reuşit să evite impactul pentru că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers.

Traficul este complet blocat în zonă, iar circulaţia pe DN7 ar urma să fie redeschisă în jurul orei 12.30.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea