Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT MORTAL în Sibiu: Tânăr de doar 17 ani, DECEDAT, după ce șoferul băut, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul autoturismului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal a avut loc astăzi, 13 iunie, pe DJ142B, la ieșirea din Blăjel spre Bazna, în Sibiu, unde un tânăr de doar 17 ani și-a pierdut viața, după ce șoferul, în vârstă de 18 ani, care era băut, a pierdut controlul autoturismului.

„În timp ce conducea un autoturism, un tânăr în vârstă de 18 ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din păcate, unul dintre cei patru pasageri, un tânăr în vârstă de 17 ani, ocupantul locului dreapta spate, a decedat. Un alt pasager, tot de 17 ani, ocupant al locului stânga spate, a primit îngrijiri medicale, fiind conștient”, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„Un băiat, în vârstă de aproximativ 18 ani, conștient, care acuza dureri în zona cervicală și suspiciune de traumatism lombar, a fost transportat cu ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe a Spitalului din Mediaș. Celelalte persoane implicate au refuzat transportul la spital, prezentând escoriații minore”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea