Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident cu 3 MORȚI pe DJ 106A: Un minor de 15 ani în stare GRAVĂ și un alt pasager au ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Accident cu 3 MORȚI pe DJ 106A: Un minor de 15 ani în stare GRAVĂ și un alt pasager au ajuns la spital

Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă, 10 iunie, pe DJ 106A. Trei bărbați au decedat după impactul dintre două autoturisme.

La fața locului a intervenit ISU Sibiu cu o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și ATPVM. De asemenea la fața locului s-au deplasat și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Din păcate, în urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducători auto și un pasager din primul autoturism, bărbat în vârstă de 50 de ani, precum și rănirea altor doi pasageri.

Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la CPU Luther și un bărbat de 30 de ani. Ambii au fost transportați la spital de echipajele SAJ.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea