Ziarul Unirea

FOTO: 40 de vagoane CONFISCATE în stația CFR Teiuș. Material lemnos transportat cu documente care nu erau completate în conformitate cu legea

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O garnitură de tren a fost indisponibilizată de polițiștii de la Serviciul Transporturi Alba. Aceasta transporta material lemnos, iar în urma verificărilor s-a constatat că documentele de însoțire a materialului lemnos nu erau completate în conformitate cu prevederile legale.

ELIT

La data de 22 august 2019, polițiștii Postului de Poliție Transport Feroviar Teiuș din cadrul Serviciului Județean Poliție Transporturi Alba, au verificat o garnitură de tren, sosită în stația CFR Teiuș, care transporta, în 40 de vagoane, material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că garnitura de tren, provenită din Slovacia, ar fi trebuit descărcată în Stația CFR Vințu de Jos, conform mențiunilor din avizele de însoțire a mărfii, însă aceasta și-a continuat drumul spre județul Covasna, fără ca transportul să fie însoțit de documente legale, pentru această rută.

Întreaga cantitate de material lemnos ( aproximativ 1.600 de metri cubi) a fost indisponibilizată, iar în perioada imediat următoare, cu sprijinul Gărzii Forestiere Alba, va fi măsurată, urmând să fie luate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 24 august 2019 at 14:01

Când vor primi telefon „de la centru”bietii politisti vor impinge ei trenul la destinatie.Cine fura cu trenul deja joaca in alta liga.Fiti cu ochii pe el,la noapte va dispare in ceata,se vor”rezolva si actele.

Eu 24 august 2019 at 14:04

Mafia lemnului e atât de bine pusa la punct incât s-a ajuns la trenuri.Trenul nu prea bate la ochi,cum se intâmpla cu aceste camioane ce bat non-stop Sebesul.

Paduraru 24 august 2019 at 16:21

Scriu de ani de zile ca trebuie controlate ca mionele cu numere SB ,, NMN care se furiseaza pe str Mircea cel Mare din Sebes nu au acte conforme dar nici miltia nici garda de mediu nu pat a fi decat mana in mana cu hotii, sau poate nu stiu citi! Acel Scut al padurii nu stie nimeni cum poate fi contactat

Comentariile sunt oprite