Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 25 octombrie-12 noiembrie: Festivalul internațional de Film și Artă Fotografică ,,ArtAiud”: Un eveniment destinat iubitorilor de artă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul lunii octombrie, în perioada 25 oct. – 12 noiembrie 2020 se desfășoară ediția a XVI-a a festivalului internațional de Film și  Artă Fotografică, la Aiud.

,,Festivalul Internaţional de Film și Artă Fotografică, ediţia a XVI-a, ArtAiud 2020. Proiectele din cadrul ediției 2020 a festivalului se desfășoară online, cât și în spațiul expozițional stradal.

Prima manifestare este dedicată artei fotografiei prin „Expoziția stradală de fotografie artistică: Iran”

Expun artiștii iranieni contemporani: Hossein Fatemi, Ahmad Halabisaz, Sima Mehrazar, Hamed Niroumand, Hesam Bakhtiari, Fazilat Soukhakian, Mahmoud Bazdar, Kazem Hosseini.

„Asistăm la un eveniment cultural al fotografiei artistice contemporane iraniene care ne prezintă un univers fascinant, încărcat de culoare și valoare documentară… Mulțumim Artimage Cluj Napoca pentru suportul în realizarea expoziției…” Ioan Hădărig, curator.

Locul de prezentare este Primăria Municipiului Aiud, zona de expoziții stradale (25 oct. – 12 noi. 2020) ” Au transmis pe pagina de socializare reprezentanții festivalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea