FOTO| 25 octombrie-12 noiembrie: Festivalul internațional de Film și Artă Fotografică ,,ArtAiud”: Un eveniment destinat iubitorilor de artă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La sfârșitul lunii octombrie, în perioada 25 oct. – 12 noiembrie 2020 se desfășoară ediția a XVI-a a festivalului internațional de Film și  Artă Fotografică, la Aiud.

,,Festivalul Internaţional de Film și Artă Fotografică, ediţia a XVI-a, ArtAiud 2020. Proiectele din cadrul ediției 2020 a festivalului se desfășoară online, cât și în spațiul expozițional stradal.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prima manifestare este dedicată artei fotografiei prin „Expoziția stradală de fotografie artistică: Iran”

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Expun artiștii iranieni contemporani: Hossein Fatemi, Ahmad Halabisaz, Sima Mehrazar, Hamed Niroumand, Hesam Bakhtiari, Fazilat Soukhakian, Mahmoud Bazdar, Kazem Hosseini.

„Asistăm la un eveniment cultural al fotografiei artistice contemporane iraniene care ne prezintă un univers fascinant, încărcat de culoare și valoare documentară… Mulțumim Artimage Cluj Napoca pentru suportul în realizarea expoziției…” Ioan Hădărig, curator.

Locul de prezentare este Primăria Municipiului Aiud, zona de expoziții stradale (25 oct. – 12 noi. 2020) ” Au transmis pe pagina de socializare reprezentanții festivalului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419