Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: 18 luni împreună! Nicușor Stanciu dezvăluie secretul succesului pe rețelele de socializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stanciu si Andreea04Unul dintre cei mai în formă jucători ai Stelei din sezonul precedent și cel mai promițător tânăr fotbalist român, pe care echipa națională se va baza cu siguranță în viitor este Nicușor Stanciu, originar din satul Craiva și crescut de Unirea Alba Iulia.

Se pare că viața sportivă și stabilitatea din relație l-au ajutat foarte mult pe Stanciu în cariera sportivă. Acesta s-a arătat mereu un tip romantic, care nu are nevoie de un motiv întemeiat pentru a-i arăta prietenei sale cât de mult o iubește. Iar acest lucru este confirmat și de pozele pe care le postează pe Instagram sau Facebook, însoțite de mesaje precum ”sheisthebest”, ”perfect, Sunday, my”, sau ”Love You”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De curând Stanciu a împlinit 18 luni de relație, iar acest moment s-a arătat unul cât se poate de special, și nu a mers la întâlnire cu mâinile în buzunar ci i-a dus iubitei un buchet mare de flori. Fotografia din ziua cu pricina a ajuns pe Instagram cu următorul mesaj ”happyAniversary 18 months”.

Fotbalistul a declarat că își dorește ca evoluțiile din sezonul următor să îl propulseze în lotul echipei naționale, iar în 2016 să participe la Campionatul European.

[nggallery id=1954]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea