Rămâi conectat

Sport

Fotbal juniori C: Municipal Reşiţa – Sportul Sebeş 4-1. Debut cu stângul pentru echipa lui Doru Oancea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Sebes Juniori C Play OffAstăzi Sportul Sebeş a avut primul meci din faza zonală programată în 5-8 iunie la Arad, care l-a pierdut cu 4-1 (2-1) în faţa formaţiei Municipal Reşiţa. Juniorii C antrenaţi de Doru Oancea au pierdut meciul de debut, dar se pregătesc pentru meciul de vineri la ora 16.30 cu Cetate Deva, dar şi pentru celelalte meciuri contra echipelor Atletico Arad, CFR Cluj şi Poli Timişoara. Pentru Sportul Sebeş a marcat Valentin Cucea.

„Meciul a fost echilibrat în prima repriză. Am avut egalitate, dar a doua repriză am jucat mai slab” a declarat la sfârşitul meciului antrenorul sebeşenilor.

Lotul formaţiei Sebeş care a făcut deplasarea este format din: Rareş Albu, Alexandru Costea – Sebastian Popovici, Ionuţ Tomescu, Valentin Cucea, Daniel Cândea, Rareş Voinea, Robert Cişmaş, Cătălin Cojocaru, Raul Bedelean, Ioan Adrian Trifan, Cristian Miş, Raul Buligă, Denis Dup, Răzvan Mian, Alexandru Popa, Dragoş Mihaiu, George Jinar, Raul Popa, Mihai Voinea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea