Rămâi conectat

Actualitate

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a fost prins în Madagascar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, pe numele căruia Interpol a emis o alertă încă din 2018, a fost prins în Madagascar, spun surse judiciare.

Radu Mazăre se află de peste un an în Madagascar și spunea că a cerut azil politic. El avea pe numele său un mandat de arestare internațional.

Mazăre a fost condamnat la 9 închisoare la începutul acestui an, pentru abuz în serviciu. Mai are o condamnare de 9 ani și 10 luni de detenție, pentru mită, care însă nu este definitvă.

El se află acum în custodia autorităților din Madagascar.

Radu Mazăre era plasat sub control judiciar, dar nu s-a mai prezentat la poliție, la sfârșitul anului 2017. La începutul lui 2018, el le-a scris magistraților o scrisoare în care anunța că a plecat din țară și că se consideră o victimă a sistemului judiciar.

Mazăre mai spunea că a cerut azil în Madagascar, din acest motiv, dar legislația de acolo nu prevede un astfel de statut.

Autoritățile române trebuie să înceapă acum procedurile de extrădare a lui.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea