Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul consilier al lui Mircea Hava o ”taxează” pe proaspăta consilieră a lui Pleșa: „Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul consilier al lui Mircea Hava o ”taxează” pe proaspăta consilieră a lui Pleșa: „Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate”

Mihai Coșer, fostul consilier al lui Mircea Hava, prin câteva postări pe pagina de socializare, a criticat greșeala gramaticală dintr-o postare pe pagina personală și parcarea pe locul pentru persoane cu dizabilități a proaspătei consiliere a actualului primar al Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

„A început rotația cadrelor între administrațiile smart. Un gest de pus în ramă din partea edililor Damian și Pleșa. Primu’ i-a dat aripi, al doilea i-a pregătit cuibu’. Mult succes, Maria!

hastag: doarcutalieinprimarie”

În cadrul unei alte postări, acesta a subliniat greșelile gramaticale ale noii consiliere, și a criticat capacitatea noului primar de a alege viitorii consilieri în baza unor capacități și aptitudini corespunzătoare.

„Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate.

Așa-i când îți iubești orașul și nu dai doi bani pe cum scrii. Pun pariu că-n CV apare: limba engleză-avansat.
Următoarele trei posturi din cabinet se vor ocupa pe aptitutidini de pus murături, destinații de delegații și spumă la cafea. Noroc că, la fel ca șefu, le are cu parcarea. Oriunde nu e voie. Și-mi spuneți mie că nu există valori comune într-o echipă?

Propun un audit paragramitical pe conjugarea verbelor și o negociere între subiect și predicat”, a scris Mihai Coșer pe pagina de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea