Fostul consilier al lui Mircea Hava o ”taxează” pe proaspăta consilieră a lui Pleșa: „Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Fostul consilier al lui Mircea Hava o ”taxează” pe proaspăta consilieră a lui Pleșa: „Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate”

Mihai Coșer, fostul consilier al lui Mircea Hava, prin câteva postări pe pagina de socializare, a criticat greșeala gramaticală dintr-o postare pe pagina personală și parcarea pe locul pentru persoane cu dizabilități a proaspătei consiliere a actualului primar al Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

„A început rotația cadrelor între administrațiile smart. Un gest de pus în ramă din partea edililor Damian și Pleșa. Primu’ i-a dat aripi, al doilea i-a pregătit cuibu’. Mult succes, Maria!

USR - Alegeri parlamentare 2020

hastag: doarcutalieinprimarie”

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul unei alte postări, acesta a subliniat greșelile gramaticale ale noii consiliere, și a criticat capacitatea noului primar de a alege viitorii consilieri în baza unor capacități și aptitudini corespunzătoare.

„Gata! Schimbarea a venit la Alba Iulia. Arată bine și-și plimbă fusta prin cetate.

Așa-i când îți iubești orașul și nu dai doi bani pe cum scrii. Pun pariu că-n CV apare: limba engleză-avansat.
Următoarele trei posturi din cabinet se vor ocupa pe aptitutidini de pus murături, destinații de delegații și spumă la cafea. Noroc că, la fel ca șefu, le are cu parcarea. Oriunde nu e voie. Și-mi spuneți mie că nu există valori comune într-o echipă?

Propun un audit paragramitical pe conjugarea verbelor și o negociere între subiect și predicat”, a scris Mihai Coșer pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Studentul 6 noiembrie 2020 at 9:41

“Miau, miau, miau”

gogu 6 noiembrie 2020 at 10:59

ce sa faca si Mihaita? frustrarile sexuale ti le rezolvi acasa baiatule nu in media. stai jos. 4

Cetatean 6 noiembrie 2020 at 13:02

Plina politica de josnice. Încă nu s-a înțeles ca indiferent de culoarea politica, nevoile orașului rămân aceleași. Când tragem linia trebuie sa vedem câte probleme s-au rezolvat. Cum s-au rezolvat?!?!??? Aici e diferența de la un partid la altul…Aceste comentarii sunt doar răutăți. Cat despre fuste…a avut primăria destui „purtători de fuste”. Trist ca în zilele noastre încă nu exista egalitate.

Comentariile sunt oprite