Rămâi conectat

Curier Județean

Fostul comisar Traian Berbeceanu votat Ministru de Interne în ”Guvernul străzii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul comisar şef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba Iulia conduce detașat în topul preferințelor pentru funcția de Ministru de Interne, pe www.schimbaromania.com, o platformă online unde se centralizează revendicări, se propun și se votează nominalizări pentru ”Guvernul străzii” și parlament.

 

schimbaromania.comÎn primle patru zile de la lansarea proiectului schimbaromania.com, Traian Berbeceanu a fost votat de 574 de persoane, fiind astfel la mare distanță de ceilalți nominalizați pentru conducerea Ministrerului de Interne.

 

În contextul unei lipse profunde de încredere a populației în oamenii politici, Berbeceanu este perceput de mulți ca o victimă a sistemului corupt cu care s-a luptat, un om curajos și onest care nu a cedat presiunilor și a refuzat avantajele unei “soluții personale” alegând confruntarea directă cu acest sistem.

 

“Domnule Berbeceanu, va rog, scapati-ne de coruptia politicienilor si birocratilor actuali! Stiu ca ceea ce cer eu intr-o singura propozitie, in fapt, este aberant de mult insa, doar oameni ca dumneavoastra si Dna Kovesi pot realiza asta. In final, chiar daca nu veti ocupa acest post, sincer, va urez success in tot ce intreprindeti!”, comentează unul dintre votanții lui Berbeceanu pe platforma www.schimbaromania.com

Accesând portalul, după o scurtă înregistrare, puteți propune sau vota nominalizările deja făcute. La Parlament, pentru județul Alba nu există încă înegistrată nicio propunere.

 

Moise Guran premier, Mircea Miclea la Educație

La capitolul premier, după patru zile de vot, un viitor Guvern ar putea fi condus de Moise Guran, care conduce detașat în opțiunile internauților.

Pentru șefia Ministerului Educației, cu mai mult de jumătate de voturi în plus față de următorul clasat, preferat este psihologul clujean Mircea Miclea. Acesta a mai condus această instituție între 2004-2005.

”Vrem să identificăm oamenii competenţi din această ţară (de preferat apolitici). Nominalizează o persoană pe care o cunoşti pentru că ai lucrat cu ea sau o persoană despre care ştii că este profesionistă în domeniul său de activitate şi care e capabilă să formeze o echipă de oameni competenţi în jurul ei”, se arată pe site-ul www.schimbaromania.com.

BP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea