Focuri de armă la Blaj, după ce un hoț cu cagulă pe față a dat spargere la un magazin

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În noaptea de miercuri spre joi, o patrulă mixtă de siguranţă publică compusă din doi poliţişti şi un jandarm aflându-se în serviciul de patrulare pe una din străzile municipiului Blaj a observat că geamul unui magazin din apropiere este deschis iar uşa de la intrare forţată. În timp ce aceştia demarau activităţi de investigare a zonei, pe uşa principală a magazinului a ieşit în fugă o persoană cu cagulă pe faţă.

Subofiţerul jandarm a somat persoana suspectă pentru a se opri. Aceasta nu s-a supus somaţiei, motiv pentru care jandarmul a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză şi-a continuat deplasarea dispărând pe o stradă lăturalnică a municipiului Blaj. Ulterior a fost alertat un alt echipaj de ordine publică din zonă iar în jurul orei 01.30 au fost identificaţi pe o stradă din apropiere doi indivizi care au recunoscut că au pătruns în magazin prin forţarea uşii magazinului cu intenţia de a sustrage bunuri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei Municipiului Blaj pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Reamintim cetăţenilor pe această cale că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

un ardelean 3 martie 2017 at 9:37

Dom`le, ce sa zic ! Sunt totusi suparat ca jandarmu` (ca-n America par egzemplu !) n-a tras intai in hoti , iar dupa aia, daca i-a …nimerit in plin , sa traga focurile regulamentare in….aer !!!

andrada 3 martie 2017 at 12:20

Daca si la Blaj s-a ajuns sa se traga focuri de arma…

Comentariile sunt oprite