Rămâi conectat

Ştirea zilei

Focuri de armă la Blaj, după ce un hoț cu cagulă pe față a dat spargere la un magazin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de miercuri spre joi, o patrulă mixtă de siguranţă publică compusă din doi poliţişti şi un jandarm aflându-se în serviciul de patrulare pe una din străzile municipiului Blaj a observat că geamul unui magazin din apropiere este deschis iar uşa de la intrare forţată. În timp ce aceştia demarau activităţi de investigare a zonei, pe uşa principală a magazinului a ieşit în fugă o persoană cu cagulă pe faţă.

Subofiţerul jandarm a somat persoana suspectă pentru a se opri. Aceasta nu s-a supus somaţiei, motiv pentru care jandarmul a executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză şi-a continuat deplasarea dispărând pe o stradă lăturalnică a municipiului Blaj. Ulterior a fost alertat un alt echipaj de ordine publică din zonă iar în jurul orei 01.30 au fost identificaţi pe o stradă din apropiere doi indivizi care au recunoscut că au pătruns în magazin prin forţarea uşii magazinului cu intenţia de a sustrage bunuri.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei Municipiului Blaj pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Reamintim cetăţenilor pe această cale că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmerie, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea