Focar de COVID-19 la Intistitutul Oncologic din Cluj-Napoca. Cadre medicale și pacienți depistați pozitiv la coronavirus

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Minim 10 cadre medicale și peste 20 de pacienți internați la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca au fost depistați pozitiv cu COVID-19. La Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca a fost testat atât personalul medical cât și pacienții internați.

Testările s-au făcut în zilele de luni și miercuri, marți fiind testați jucătorii echipei CFR Cluj. În urma testelor efectuate au fost depistate peste 10 cadre medicale (infirmiere, asistente și medici) precum și peste 20 de paciențiinternați.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Personalul infectat cu noul coronavirus lucrează în mai multe secții din cadrul spitalului, inclusiv în cele de onco-pediatrie, hematologie, imagistică și radiologie. Există persoane infectate la spitalizarea de zi și la CT, potrivit surselor infocluj.eu

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Majoritatea pacienților internați, cu vârste de peste 60 de ani, nu vor putea beneficia de tratament până ce nu vor fi retestați, rezultatul fiind obligatoriu unul negativ pentru continuarea tratamentului. În raportările zilnice ale Grupului de Comunicare Strategică, privind cazurile de Covid19 nu este specificat numărul persoanelor depistate pozitiv în unitățile spitalicești.

Sursa: monitorulcj.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419