Rămâi conectat

Ştirea zilei

FMI: ”România poate întrece Cehia, Grecia și Portugalia dacă economia va continua să crească la fel ca în ultimii doi ani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Realizările premierului Victor Ponta sunt lăudate de FMI, în ciuda criticilor dure pe care Guvernul le primește din partea Opoziției. România are potenţialul de a deveni o economie europeană de top. Este mesajul transmis de reprezentantul FMI în România, Guillermo Tolosa.

bani multi”Deja se întâmplă asta, nu se va întâmpla peste 50 de ani. În trei ani, România poate întrece Cehia, Grecia și Portugalia dacă economia va continua să crească la fel ca în ultimii doi ani. Estimările sunt că România va depăși aceste țări în trei ani, în termeni de mărime a economiei ca întreg.

Câteva dintre obstacolele cu care România se confruntă au de-a face cu lucruri concrete, care lipsesc în România, precum infrastructura, care este deficitară deocamdată. Acest subiect trebuie abordat foarte serios, inclusiv printr-o creștere a cheltuielilor”, a spus Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI în România. (Z.U.)

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea