Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Vom bate clopotul victoriei de la Alba Iulia!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vom bate clopotul victoriei de la Alba Iulia!

De la începutul anului fac naveta Alba Iulia – Bucureşti. Am fost chemat la centru să ajut partidul, în aceste două campanii, locale şi parlamentare. Timp de 10 luni am bătut deja ţara în toate direcţiile, de cel puţin două ori. Am văzut toate organizaţiile Partidului Naţional Liberal din toate regiunile, am văzut lideri, voluntari şi un spirit grozav. O mare familie! Îmi place acest partid, îmi plac oamenii din el şi străduinţa de a mişca lucrurile în direcţia corectă!

Dar nicăieri nu e ca acasă! Mă uit la toţi oamenii din Alba care muncesc, nu doar la partid, ci şi în administraţie; muncesc pentru oameni, muncesc în primării, muncesc în consiliul judeţean. Credeţi-mă: nu e nicăieri ca acasă, ca la ALBA! Nu există organizaţie mai puternică şi mai frumoasă ca a noastră! Tocmai de aceea vom reuşi, încă o dată, să batem Clopotul victoriei de la Alba Iulia!

Împreună, am condus PNL, la locale, spre un scor de 32% la nivel naţional, iar acum îl vom conduce, din inima Transilvaniei, spre victoria la parlamentare. Vom avea succes din trei motive: primul, pentru că livrăm zi de zi rezultate oamenilor din oraşele şi comunele noastre; al doilea motiv este că avem o echipă de candidaţi înnoită radical, cu peste 100 de oameni noi în ţară, aleşi pe sprânceană, competenţi şi care să facă casă bună cu acest premier deosebit care este Dacian Cioloş. Ceea ce ne duce la al treilea motiv şi cel mai important – avem un candidat GROZAV de premier – în persoana lui Dacian Cioloş! Nu doar că premierul Cioloş este unul de al nost’, de aici din Ardeal, dar vă spun cu mâna pe inimă, pentru că îl cunosc şi am rezolvat probleme pentru Alba cu el şi echipa sa. Dacian Cioloş este un MUNTE de BUN SIMŢ! Este un om competent, înconjurat de oameni competenţi, care îşi vede de treaba lui, cu onestitate şi integritate. Un om simplu, normal, care vorbeşte fără eroism fals, fără populisme şi care ne cere un singur lucru: mânecile suflecate… şi la treabă!

Asta avem de făcut toţi cu ţara noastră. Trebuie să ne luptăm zi de zi, ca părinţi, ca angajaţi, ca cetăţeni, ca funcţionari publici, ca patroni sau chiar ca bunici să ducem România ÎNAINTE!

Să nu ne abatem de la DRUMUL BUN, spre Occident, cu tradiţiile şi identitatea noastră în spate. Suntem o forţă şi trebuie să fim convinşi că România nu e A LOR, ci A NOASTRĂ, că nu trebuie să plecăm NOI de acasă, ci trebuie să plece politicienii incompetenţi şi corupţi. Doar aşa putem duce România înainte, pentru că România ne aparţine şi avem o responsabilitate pentru ea!
Puneţi în oglindă poza lui Cioloş şi poza lui Dragnea de la PSD. Oamenii vor înţelege. Nu mai e chiar nimic de explicat! Îi batem la toate capitolele pentru că NU AU CU CINE! Acolo pur şi simplu MĂRUL este stricat din interior, putred de ani de zile şi tot ce atinge putrezeşte în jur.
De aceea, prieteni, haideţi să le arătăm colegilor şi fraţilor noştri că drumul este doar ÎNAINTE şi DOAR alături de oameni buni, ca Dacian Cioloş!
Victorie! România Înainte!

Florin ROMAN, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea