Florin Roman: Vom bate clopotul victoriei de la Alba Iulia!

Vom bate clopotul victoriei de la Alba Iulia!

De la începutul anului fac naveta Alba Iulia – Bucureşti. Am fost chemat la centru să ajut partidul, în aceste două campanii, locale şi parlamentare. Timp de 10 luni am bătut deja ţara în toate direcţiile, de cel puţin două ori. Am văzut toate organizaţiile Partidului Naţional Liberal din toate regiunile, am văzut lideri, voluntari şi un spirit grozav. O mare familie! Îmi place acest partid, îmi plac oamenii din el şi străduinţa de a mişca lucrurile în direcţia corectă!

ELIT

Dar nicăieri nu e ca acasă! Mă uit la toţi oamenii din Alba care muncesc, nu doar la partid, ci şi în administraţie; muncesc pentru oameni, muncesc în primării, muncesc în consiliul judeţean. Credeţi-mă: nu e nicăieri ca acasă, ca la ALBA! Nu există organizaţie mai puternică şi mai frumoasă ca a noastră! Tocmai de aceea vom reuşi, încă o dată, să batem Clopotul victoriei de la Alba Iulia!

Împreună, am condus PNL, la locale, spre un scor de 32% la nivel naţional, iar acum îl vom conduce, din inima Transilvaniei, spre victoria la parlamentare. Vom avea succes din trei motive: primul, pentru că livrăm zi de zi rezultate oamenilor din oraşele şi comunele noastre; al doilea motiv este că avem o echipă de candidaţi înnoită radical, cu peste 100 de oameni noi în ţară, aleşi pe sprânceană, competenţi şi care să facă casă bună cu acest premier deosebit care este Dacian Cioloş. Ceea ce ne duce la al treilea motiv şi cel mai important – avem un candidat GROZAV de premier – în persoana lui Dacian Cioloş! Nu doar că premierul Cioloş este unul de al nost’, de aici din Ardeal, dar vă spun cu mâna pe inimă, pentru că îl cunosc şi am rezolvat probleme pentru Alba cu el şi echipa sa. Dacian Cioloş este un MUNTE de BUN SIMŢ! Este un om competent, înconjurat de oameni competenţi, care îşi vede de treaba lui, cu onestitate şi integritate. Un om simplu, normal, care vorbeşte fără eroism fals, fără populisme şi care ne cere un singur lucru: mânecile suflecate… şi la treabă!

Asta avem de făcut toţi cu ţara noastră. Trebuie să ne luptăm zi de zi, ca părinţi, ca angajaţi, ca cetăţeni, ca funcţionari publici, ca patroni sau chiar ca bunici să ducem România ÎNAINTE!

ADEZIUNE PLUS

Să nu ne abatem de la DRUMUL BUN, spre Occident, cu tradiţiile şi identitatea noastră în spate. Suntem o forţă şi trebuie să fim convinşi că România nu e A LOR, ci A NOASTRĂ, că nu trebuie să plecăm NOI de acasă, ci trebuie să plece politicienii incompetenţi şi corupţi. Doar aşa putem duce România înainte, pentru că România ne aparţine şi avem o responsabilitate pentru ea!
Puneţi în oglindă poza lui Cioloş şi poza lui Dragnea de la PSD. Oamenii vor înţelege. Nu mai e chiar nimic de explicat! Îi batem la toate capitolele pentru că NU AU CU CINE! Acolo pur şi simplu MĂRUL este stricat din interior, putred de ani de zile şi tot ce atinge putrezeşte în jur.
De aceea, prieteni, haideţi să le arătăm colegilor şi fraţilor noştri că drumul este doar ÎNAINTE şi DOAR alături de oameni buni, ca Dacian Cioloş!
Victorie! România Înainte!

Florin ROMAN, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

24 Comentarii

albaiulian 10 noiembrie 2016 at 21:07

Romane eu pentru tine aud ca bate clopotele dar e pentru cu totul altceva! Si sti cine va trage de sfoara…Hava si cu Dumitrel :))) Apropo te pot ajuta cu ceva dar am nevoie de la tine de latimea dintre umeri si inaltimea!

Mihaita 10 noiembrie 2016 at 22:17

Un articol absolut PENIBIL!
Oare chiar nu se jeneaza Hava de frustratul asta????

Mandi-Pandi 12 noiembrie 2016 at 21:07

Romane esti penibil… cine ti-a scris spiciul? pe tine oricum nu te duce caputul si sin pacate pentru tine, trebuie sa-ti dau o veste rea…. toata lumea stie asta.

Altfel spus 13 noiembrie 2016 at 8:06

@ Mandi-Pandi
stai linistit ca nici pe base nu l-a prea dus caputul (toata lumea stie asta ) si pt. aia tot l-au votat romanii …
Altfel spus, asta cu „caputul” se cam poarta prin partidul asta, fost PDL …

Prin analogie 13 noiembrie 2016 at 9:00

Rezulta ca nici pe cei care l-au votat nu i-a prea dus caputul !

Varza varza 10 noiembrie 2016 at 21:19

De ce trag clopotele Mitica ??? Vai si-amar de tine. Cred ca ești foarte frustrat și nefericit. Dai numai în alți, ceva ce ai realizat tu ai ???????

Don Simon 10 noiembrie 2016 at 21:26

De cate ori a crescut salariul de cand e Ciolos premier? Exact de atatea ori de cat e valoarea voastra reala. ZERO. Pensionarii chiar ii duc dorul lui Ponta, va asigur!

Puiu Andrei 10 noiembrie 2016 at 21:31

O sa luati bataie!
Ciolos va merge in tara lui adoptiva, uitand de noi si de promisiuni!
O sa bata clopotele dupa voi, ca dupa cei care sunt condusi la groapa!

Alin Tiron 10 noiembrie 2016 at 21:56

Voi realizati ca Roman va iesi deputat?

+ 10 noiembrie 2016 at 22:04

Eu as sugera sa te pui cu capul in clopot si sa-i rogi pe ceilalti membrii PeNaLi sa-l traga ! Numai in acest mod vei savura victoria cu adevarat !

cristi 10 noiembrie 2016 at 23:25

100 candidati noi din 600??? Deci nici 20 la suta, restul sunt politruci. Si cei noi nu sunt pe locuri eligibile!!! Tot securistul Peres o sa fie senator si nulitatile de Roman si Olar deputați!!! Dezastru PNL -ul care nu e in stare sa se reformeze si vine cu aceleasi fete care ne-au convins ca sunt praf!

mike 11 noiembrie 2016 at 4:48

Sa nu zici -HOP- pina nu sari gardul— Si domnita noastra -Clintonoaie se lauda la fel –si ???? Traiasca Donald Trump. Timpul ne va demonstra – cine va fi cu adevarat -cistigator . Eu as dorii ca singurul cistigator sa fie cetateanul ROMAN- nici decum elita hotilor.

Schepsis 11 noiembrie 2016 at 10:14

Ce ciudăţenie, până aici niciun comentariu favorabil PNL-ului, pardon PDL-ului.
Şi cu toate astea, de ani buni încoace băse şi PDL au câştigat systematic în Alba toate alegerile, adică albanezii au agreat de-a lungul timpului toate “măciucile” aplicate consecvent de băse şi guvernarile lui. Lista-i lungă dar reţinem “măciucile” aplicate asupra pensiilor si salariilor, care au afectat serios în minus nivelul de trai al românilor. S-au găsit însă şi destui tâmpiţi (chiar si aici – se ştiu ei) care să sustină austeritatea, “ca să nu ajungem ca Grecia”, chipurile. La fel se întâmplă şi acum când PNL, pardon PDL boicotează majorarea salariilor, probabil tot de teama Greciei … Nu am ajuns ca Grecia şi cred că nu vom ajunge niciodată la nivelul lor de trai (cu toate problemele pe carea le-au avut) şi pt. că cu astfel de mentalităţi vom fii veşnic în austeritate şi toate generaţiile de români vor fii una după alta generaţii de sacrificiu …
Mă întreb : PDL-ul (PNL) va câştiga iar alegerile ? Dacă DA, aşa ne trebuie …

Profu de cultura 11 noiembrie 2016 at 8:24

,,mike,,ne-ai ranit…cu gramatica ta.

infuriatul 11 noiembrie 2016 at 18:53

Sper sa ma ierti domn profesor de culturism sunt plecat de 27 ani din Ro. — iar daca am gresit –arata-mi unde, ca sa-mi repar greselile– any way –thank -you– and be blessed-mike.

cititor 11 noiembrie 2016 at 8:58

Din pacate NU voi vota cu PNL-ul din cauza unora ca Peres si Roman. Asta e. Mai bine cu alti.

don rafael 11 noiembrie 2016 at 9:21

Romane!esti ridicol….de optimist!!!

Nelucu 11 noiembrie 2016 at 10:24

Clopotele mai bat si la inmormantare, Romane !

Schepsis 11 noiembrie 2016 at 14:07

Ce ciudăţenie, până aici niciun comentariu favorabil PNL-ului, pardon PDL-ului.
Şi cu toate astea, de ani buni încoace băse şi PDL au câştigat sistematic în Alba toate alegerile, adică albanezii au agreat de-a lungul timpului toate “măciucile” aplicate consecvent de băse şi guvernarile lui. Lista-i lungă dar reţinem “măciucile” aplicate asupra pensiilor si salariilor, care au afectat serios în minus nivelul de trai al românilor. S-au găsit însă şi destui tâmpiţi (chiar si aici – se ştiu ei) care să sustină austeritatea, “ca să nu ajungem ca Grecia”, chipurile. La fel se întâmplă şi acum când PNL, pardon PDL boicotează majorarea salariilor, probabil tot de teama Greciei … Nu am ajuns ca Grecia şi cred că nu vom ajunge niciodată la nivelul lor de trai (cu toate problemele pe carea le-au avut) şi pt. că cu astfel de mentalităţi vom fii veşnic în austeritate şi toate generaţiile de români vor fii una după alta generaţii de sacrificiu …
Mă întreb : PDL-ul (PNL) va câştiga iar alegerile ? Dacă DA, aşa ne trebuie …

Gelu 11 noiembrie 2016 at 11:11

Albaiulieni….acest om prin votul dumneavostra poate sa ajunga deputat sa vă reprezinte ..imaginați-vă asta.

Kissyou 11 noiembrie 2016 at 17:28

O sa bata clopotul mortii politice…

Leana 11 noiembrie 2016 at 18:06

MAI ROMANE. PTR DUMNEZEU NU TI-E RUSINE CU UN ASEMENEA ARTICOL VAI DE MAMA NOASTRA ROMANI CINE O SA IA DECIZII PTR NO. RUSINE PNL-ului.

Marcu Alin 11 noiembrie 2016 at 18:07

Voi observati mai oameni buni ca astia de la PNL Alba, Peres, Olar, Roman, Hava and Co. ne iau de prosti??
Dati-le o lectie. NU MAI VOTATI PNL!!

Peres e din 1996 senator si NU A FACUT NIMIC pentru judetul Alba, decat ca si-a urmarit propriul interes, nimic mai mult.

Peres are 64 ani. Pensioneaza-te babalacule, lasa-i pe altii sa vina la putere, lasa-i pe tineri, ai furat destul, nu te-ai saturat?
Ce ai facut in 20 ani in care ai fost senator? Ce ai facut?? NIMIC!

NU VA MAI VOPTAM PNL-ISTILOR, ne-ati mintit si v-ati batut joc de noi. Nu meritati votul nostru.

SEMNEAZA: Un prost care a votat cu PDL in trecut, inclusiv cu Olar si Peres, deoarece a fost prostit de acesti politruci.

rica raducanu 11 noiembrie 2016 at 21:38

Apai daca te-o chemat la centru …Duteeeeee!
Vai de tara noastra,papagali in glastra.

Comentariile sunt oprite