Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputatilor: Cabinetele medicilor veterinari trec in administrarea primăriilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputatilor: Cabinetele medicilor veterinari trec in administrarea primăriilor

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat in calitate de for decizional, proiectul de lege prin care cabinetele veterinarilor trec din administrarea ADS in cea a primăriilor. Am inițiat in calitate de deputat liberal acest proiect care înseamnă o descentralizare reala și totodata, o mâna de ajutor pentru veterinari.

Conform legii adoptate de Parlament, ADS este obligat sa încheie protocolul de primire-predare cu consiliile locale, in termen de 90 de zile, dar și sa procedeze la predarea efectivă a clădirilor, terenurilor și anexelor. Primăriile pot închiria aceste imobile, cu obligația de a păstra destinația inițială a acestora.
PNL continua sa fie un adept al descentralizării imobilelor aparținând statului, către autoritățile locale, care sunt cele mai in măsura sa administreze imobilele, in folosul comunității.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte Camerei Deputatilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea