Florin Roman, PNL Alba: Dragnea este pentru noi un Ceaușescu doi

Decizia politică a CCR întoarce România în epoca Ceaușescu, care dicta cu mână forte tot ce se întâmpla în așa-zisele instituții ale statului. Ceaușescu conducea România, ținând-o în teroare și folosind brațul armat al Securității.

Decizia politrucilor din CCR întoarce România și în vremurile odioase ale regimului Adrian Năstase-Rodica Stănoiu, când se stabilea în ședințele de partid cine trebuia arestat sau nu.

ELIT

Practic, decizia politică a CCR scoate România din Uniunea Europeană. E împotriva oricărei logici sa subordoneze președintele României, votat de 6,3 milioane de români, unui ministru al justiției, numit politic de o majoritate toxică PSD-ALDE-UDMR, care adună jumătate din aceste voturi.

Modul în care acționează această guvernare antieuropeană ne duce clar la încălcarea Constituției și transformarea României într-o dictatură așa-zis parlamentară. Și evident, Dragnea devine pentru noi un Ceaușescu doi!

Frica de pușcărie îi transformă pe liderii PSD în politruci iresponsabili. ”Dar de ce le este frică, nu scapă!” spune o vorbă românească.

ADEZIUNE PLUS ALBA

PSD devine un Soviet Suprem, iar CCR noua armă politică a unui regim odios. Este de datoria noastră, a fiecărui român de bună credință, să ne opunem prin orice mijloace democratice unui regim totalitar, care nu mai are de-a face cu democrația! 

Deputat Florin ROMAN

Vicepreședinte PNL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

apoliticul 31 mai 2018 at 21:40

Populism ieftin.Daca tot ai ceva de obiectat la cum conduce Dragnea tara vino cu solutii.De batut aiurea din gura oricine poate.
P.S. oricum trebuie sa castigati alegerile ca sa veniti voi la putere.Cu presedintele de partid pe care il aveti acum si cu oameni ca tine nu aveti nici o sansa.

marius 1 iunie 2018 at 7:40

Cu lozinci n-o sa convingeti pe nimeni.
daca nustiati: Alba ca Zapada nu se adapasteste in casa piticillor si nici printul nu mai e dispus sa salveze pe cei care , desi dorm, se cred vii.

marius 1 iunie 2018 at 10:30

Orban si cu Roman sunt pentru noi Kim Ir Sen doi.
PS. Ir vine de la ir de buze.
Ps1. De ce folosesc toti cei care pupa statul paralel Ir de buze?
Simplu. Ca sa le ramana culoarea pe fe..le celor pe care-i saruta si pentru a le demonstra ca au ramas cocote.

marius 1 iunie 2018 at 13:15

Comentariul III

Nici o zi fara Roman si nici o masa fara peste.
Ps. Pestele oceanic cu gura mare este plin de mercur. Cel cu gura mica este fara drept la replica.
Avertisment: Nu va lasati intoxicati cu mercur consumand pesti cu gura mare.

marius 1 iunie 2018 at 13:50

Propunere legislativa a deputatului Florin Roman.
,, Propunem scoaterea impozitului pe VENIT și introducerea celui pe PLECAT,, Asta ca sa nu mai spună rai intenționații că domnul Roman nu are activitate parlamentară fructuoasă.

socotitorul de serviciu 1 iunie 2018 at 18:42

Indemnul la NE-RESPECTAREA Constitutiei tarii este de fapt indemn la lovitura de Stat ! Mai mult, in Statutul TUTUROR PARTIDELOR din Romania, respectarea prevederilor Constitutiei, inseamna o conditie de baza pt aprobarea la Tribunal a existentei partidului ! Ca urmare, ceea ce sustine Orban & son, inseamna de fapt desfiintarea de facto a PNL ! Trebuie numai ca …”cineva” sa faca o plangere penala la Tribunalul Bucuresti ! Calmati-va …piticutule !!! Altfel….”cineva” stie precis ….ce urmeaza – nu ???

stef 3 iunie 2018 at 10:35

Aveti ce aveti cu Dragnea,nu el este de vina.Justitia este cea mai mafiota institutie a statului,daca isi facea treaba nu mai discutam acest lucru.Cine are si cine le-a dat cele mai mari salarii,nu justitia si cine le-a dat,nu parlamentarii indiferent de culoare?,nu va puneti intrebarea de ce le-a dat?.Va mai aduceti aminte cand ne marea seful salariul,ne dadeam pe langa el si cum il periam?seful in sus,seful in jos.Asa ca nu-i mai credeti pe politicieni,se cearta intre ei si fura impreuna.

socotitorul de serviciu 3 iunie 2018 at 12:43

Hai sa te pup stef-ule ! Nici nu realizezi ce mare adevar ai…grait !Da`…chiar daca nu chiar toata Justitia e corupta, daca-mi arata cineva un procuror sarac si….cinstit , eu imi dau demisia din „functia” de comentator autorizat !!!

vitan.sandu 4 iunie 2018 at 15:53

Florine ai vrut sa fii in atentia presei, dar nu prea ai reusit. Decat, eventual cu lucruri negative:
– o greva foamei intre mic dejun si pranz;
– un limbaj grobian la adresa unor femei (fie ele si psdiste);
– aceasta cioorba reincalzita cu Ceausescu si Dragnea (intre noi fie vorba sunt tot mai multi care isi dau seama ca scornicesteanul nu trebuia impuscat, ci decorat, mai ales daca il comparam cu politicienii pe care i avem);
Acum mai vezi cum e cu cultura politica. psd ar utea fi comparat cu pcus, nu cu sovietul suprem. Cu acesta din urma am putea compara parlamentul din care faci parte.

Comentariile sunt oprite