Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, PNL Alba: Dragnea este pentru noi un Ceaușescu doi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decizia politică a CCR întoarce România în epoca Ceaușescu, care dicta cu mână forte tot ce se întâmpla în așa-zisele instituții ale statului. Ceaușescu conducea România, ținând-o în teroare și folosind brațul armat al Securității.

Decizia politrucilor din CCR întoarce România și în vremurile odioase ale regimului Adrian Năstase-Rodica Stănoiu, când se stabilea în ședințele de partid cine trebuia arestat sau nu.

Practic, decizia politică a CCR scoate România din Uniunea Europeană. E împotriva oricărei logici sa subordoneze președintele României, votat de 6,3 milioane de români, unui ministru al justiției, numit politic de o majoritate toxică PSD-ALDE-UDMR, care adună jumătate din aceste voturi.

Modul în care acționează această guvernare antieuropeană ne duce clar la încălcarea Constituției și transformarea României într-o dictatură așa-zis parlamentară. Și evident, Dragnea devine pentru noi un Ceaușescu doi!

Frica de pușcărie îi transformă pe liderii PSD în politruci iresponsabili. ”Dar de ce le este frică, nu scapă!” spune o vorbă românească.

PSD devine un Soviet Suprem, iar CCR noua armă politică a unui regim odios. Este de datoria noastră, a fiecărui român de bună credință, să ne opunem prin orice mijloace democratice unui regim totalitar, care nu mai are de-a face cu democrația! 

Deputat Florin ROMAN

Vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea