Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Florin Roman, mesaj pentru liberali: ”Tot eu! Fără mișei, bodei și gigei în PNL! Fără turcane! M-am întors!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Florin Roman, mesaj pentru liberali: ”Tot eu! Fără mișei, bodei și gigei în PNL! Fără turcane! M-am întors!”

Florin Roman, fostul ministru al Cercetării, a lansat un atac fie la adresa colegilor de partid după ce a rămas fără funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent din Camera Deputaților.

”Tot eu! Fără misei, bodei si gigei in PNL! Fără turcane! M-am întors!”, a scris Florin Roman pe Facebook, cu trimitere la Lucian Bode, Gigel Știrbu și Raluca Turcan.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Camera Deputaţilor și-a ales joi noua componenţă a Biroului permanent, din care fac parte vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii, iar Florin Roman a pierdut funcția de vicepreședinte pe care o deținuse în precedenta sesiune parlamentară.

Liberalii l-au instalat în locul lui Roman pe deputatul de Maramureș Florin Alexe. O modificare importantă a avut loc și la Comisia pentru apărare, a cărei șefie a fost deținută până astăzi de către liberalul Pavel Popescu. Acesta a fost înlocuit de Laurențiu Leoreanu, fost primar al Romanului, considerat a fi un om de încredere al partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 03.06-09.06.2024 și suplimentar pentru perioada 27.05-02.06.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 03.06-09.06.2024 și suplimentar pentru perioada 27.05-02.06.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică. Intreruperile programate pentru intervalul 03.06-09.06.2024 Nr. crt. Data întreruperii Localitatea/Adresa Intervalul orar 1. 03.06.2024 ROSIA DE SECAS, Strada SCOLII. Strada PRINCIPALA, Strada COOPERATORILOR, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea