Florin Roman, liderul deputaților PNL: „Să auzi PSD vorbind despre șpagă e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ca reacție la afirmațiile lui Alfred Simonis, liderul deputaților social-democrați, Florin Roman, liderul deputaților PNL, a declarat, marți că „Să auzi PSD vorbind despre șpagă e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”.

„Să auzi PSD vorbind despre șpagă e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului, dacă e să ne amintim despre tăticul vostru, Adrian Năstase, sau despre tăticul vostru, Liviu Dragnea. Oameni care nu dădeau un tun de 700 și sau un milion. Oamenii furat o insulă, oamenii furau un braț”, a declarat liderul deputaților PNL, în timpul dezbaterii moțiunii simple depusă împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

ELIT

Liberalul a spus că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, e „cel care în perioada în care toată lumea se ascunde pe unde putea, era zi de zi în spitale, era zi de zi în linia întâi a frontului”.

„Pentru noi, pentru liberali, Nelu Tătaru este un erou. A fost, este și va fi un erou”, a mai spus Roman.

“Cel mai grav lucru, aţi transformat tribuna Parlamentului într-un loc în care aţi dat semnalul că boala nu există, că de ce se dau amenzi. Acum spuneţi că e nevoie doar de relaxare, nu trebuie măsură de relaxare. Din cauza celor de la PSD avem o creştere a numărului de cazuri, sunteţi principalii responsabili. Norocul acestei ţări este că guvernează PNL”, a transmis deputatul PNL.

Liderul deputaților PNL s-a referit şi la cazul directorului de la Unifarm, cercetat pentru luare de mită.

“Avem un director al Unifarm despre care Nelu Tătaru si colegii din guvern au spus că vor trimite Corpul de Control pentru a depista nereguli, iar dacă sunt nereguli, sesizează Parchetul, ceea ce s-a şi întâmplat. Justiţia în guvernarea PNL funcţionează şi oricine calcă pe bec e trimis în faţa judecătorilor”, a spus Florin Roman. El a menţionat că Adrian Ionel a fost numit director Unifarm de Victor Ponta şi preluat în 2015 de Vlad Voiculescu.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a cerut lui Nelu Tătaru să-l demită pe directorul UNIFARM, Adrian Ionel.

„Lăsați achizițiile publice frauduloase, aici vă transmit această solicitarea către guvern, și poate așa veți avea bani pentru a dubla alocațiile și a majora pensiile”, a spus Simonis.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419