Rămâi conectat

Curier Județean

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Licitatie pentru atribuirea proiectării nodului de la Cugir al autostrăzii A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Impreuna cu primarul orașului Cugir, Adrian Teban, in calitate de deputat de Alba, am avut mai multe discuții și întâlniri cu ministrul Transporturilor, liberalul Lucian Bode, pe tema nodului de autostrada de la Cugir. Primul pas a fost făcut zilele trecute, când CNAIR a trimis la ANAP, anunțul de achitizie publica pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic de execuție. Procedura îndelungată, care se întinde pe o perioada de maxim 14 luni, iar valoarea licitației este de 2,1 milioane de lei.

Practic, despre începerea lucrărilor de execuție la acest nod de autostrada se poate vorbi doar din septembrie, anul viitor. M-am asigurat impreuna cu primarul Adrian Teban ca exista finanțarea necesară, iar acum nu ne rămâne decât sa urmărim fiecare pas și sa avem răbdare, astfel încât orașul Cugir sa aibă ieșire la autostrada.

La solicitarea domnului Teban, in perioada imediat următoare, la Cugir vor veni miniștri ai guvernului României, in vederea relansării urgente a industriei de apărare. Principala noastră preocupare ca liberali este sa repornim investițiile și industria tradiționala a Cugirului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea