Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Licitatie pentru atribuirea proiectării nodului de la Cugir al autostrăzii A1

Impreuna cu primarul orașului Cugir, Adrian Teban, in calitate de deputat de Alba, am avut mai multe discuții și întâlniri cu ministrul Transporturilor, liberalul Lucian Bode, pe tema nodului de autostrada de la Cugir. Primul pas a fost făcut zilele trecute, când CNAIR a trimis la ANAP, anunțul de achitizie publica pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic de execuție. Procedura îndelungată, care se întinde pe o perioada de maxim 14 luni, iar valoarea licitației este de 2,1 milioane de lei.

Practic, despre începerea lucrărilor de execuție la acest nod de autostrada se poate vorbi doar din septembrie, anul viitor. M-am asigurat impreuna cu primarul Adrian Teban ca exista finanțarea necesară, iar acum nu ne rămâne decât sa urmărim fiecare pas și sa avem răbdare, astfel încât orașul Cugir sa aibă ieșire la autostrada.

ELIT

La solicitarea domnului Teban, in perioada imediat următoare, la Cugir vor veni miniștri ai guvernului României, in vederea relansării urgente a industriei de apărare. Principala noastră preocupare ca liberali este sa repornim investițiile și industria tradiționala a Cugirului!

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...