Florin Roman: ”Este posibil ca nodul rutier de la Cugir, cu autostrada Orăștie-Sibiu, să se construiască printr-un proiect de accesare a fondurilor europene”

Florin RomanPrim-vicepreședintele ACL Alba, Florin Roman, a declarat, vineri, că la Consiliul Județean este deja pregătit un proiect de accesare a fondurilor europene pentru construirea nodului rutier care să facă legătura între orașul Cugir și autostrada Orăștie-Sibiu.

Vicepreședintele CJ Alba a precizat că, potrivit Ministerului Transporturilor, despre construirea respectivului nod rutier cu fonduri de la bugetul statului nu se poate discuta decât după finalizarea integrală a lucrărilor de la autostradă, iar data recepției este incertă (din cauza întârzierilor de la lotul 3), în ciuda faptului că fostul ministru Dan Șova declara că problema va fi rezolvată anul viitor.

ELIT

Împreună cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, am avut o discuție cu domnul Simion Crețu, președintele ADR Centru, pentru că din punctul meu de vedere, dacă vom aștepta după ei ne vor prinde probabil sărbătorile de prin anii 2020-2030. Există posibilitatea pentru perioada de finanțare 2014-2020 să depunem un proiect întrucât sunt eligibile și finanțabile în proporție de 100% drumurile județene care se înțeapă în cele două autostrăzi care vor tranzita județul Alba. Prin urmare, așteptăm un răspuns clar din partea Guvernului, iar dacă nu vom primi acest răspuns, vom depune la ADR Centru soluția pentru ieșirea și coborârea de la Cugir la autostradă. Fiind un județ prin care vor trece două autostrăzi vom putea pune la punct, cu fonduri europene, și alte drumuri județene care fac conexiunea către Culoarul IV și Sebeș-Turda”, a explicat Florin Roman.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

18 Comentarii

gigi 1 august 2014 at 15:46

Nu mai minti lumea. Nu se va construi nimic la Cugir !

alexandru 1 august 2014 at 15:48

pt ce ? exista un nod la 5 km.sunteti penibili.

usl a venit la guvernare 1 august 2014 at 16:22

cu aceeasi promisiune, multi dintre mancatorii cu polonicul la ca..,pardon,promisiuni, ocupand azi scaune de parlamentari..

unucutrabantul 1 august 2014 at 18:04

trebuie sa intelegem ….dupa fuziunea PDL cu PNL (sau invers) trebuie sa vina si fuziunea dintre Cugir si Autostrada. Noua Alianta dintre Cugir si Autostrada se va numi Alianta Ciuciu !

Dardamian 1 august 2014 at 18:34

Alo domn Florin Roman ,vrem ca la visata autostrada Sebes-Turda sa fie macar batuti niste tarusi pentru a se stii traseul si daca se poate ara unele portiuni…..Aproape a trecut vara si de minciuni ala Rusu ne este plin podul.Cugirul saracu e aproape mort cu industria si ,,ce sa legi,,la autostrada asa rapid ?Fapte Ioan Rus ca pe unde ai fost mai nimic nu ai realizat precum in MAI…….CU REFORMELE.

Ghita 1 august 2014 at 19:11

Cujereni, ceretii lui Teban, sa declare „persoana non-grata”, pe Piticul Atomic in Cugir, iar daca il prideti pe acolo, legatii de o scorbura(ca paduri aveti destule)!

allegator 1 august 2014 at 19:17

Mars acasa pitic nenorocit pentru ca numai de vorbe esti bun.Da linbi la pdl in continuare si nu uita ca lumea s-a mai desteptat si nu te vor mai vota.Mars la groapa de gunoi a istoriei tiritura drek!

prieten F.R. 1 august 2014 at 19:54

Florine u nu ai putere sa te controlezi,ai probleme peste o limita admisa acolo la mansarda. Retragete din viata publica ca o sa iasa urat. Du-te la manastire si stai un pic pe acolo vreo cativa ani sa vezi daca te mai linistesti.

madi 1 august 2014 at 19:57

Ce fata are asta! Are traume de mic! Mic mic e si acum :))))

PYGU 1 august 2014 at 20:36

Esti Praf domnule !! dute la sapa , sau la munca cinstita , te cunoastem , stim cine esti si ce poti, asa ca nu ne pierdem timpul cu tine, sunt liberal , nu mai favorizat cu nimic si nici nu o sa poti sa ma favorizezi vreo data pt ca nu ai caracter, asa ca domnule, dute in lumea ta si lasa ne , ca ne am saturat de tine .

viorella 2 august 2014 at 0:07

NU VREI SA NE LASI CU MINCIUNILE DE DOI BANI? VREI CEVA VOTURI DUPA CARE NE SPUI CA NU S-AU PUTUT ACCESA FONDURILE EUROPENE. TIPIC PENTRU VOI! NE LASI CU ABERATIILE.

Iulian 2 august 2014 at 0:47

Iar mintiti, tradatorilor?

pădureanu 2 august 2014 at 6:42

Oamenii mici ar trebui angajaţi ca vânzători de mici, crenvuşti şi vişlii. Vânzători de gogoşi nu-i mai angajează nimeni, sau oricum nimeni nu mai cumpără gogoşi de la ei. Eu aş propune să construiască domnul Roman o centură pe care să se plimbe toate curvele politicii. Cred că ar fi aglomeraţie mare.

Vasilica 2 august 2014 at 17:11

O statuie pentru piticul bashist in Parcul Custozza si ceva caini sa marce teritoriul!

hahaha 3 august 2014 at 8:54

Serios? Lingau si parvenit de 2 bani… inca nu ti s-a subtiat obrazul de atata minciuna? La tine efectul ii invers? „omul marilor proiecte” … ce ai facut tu pentru Alba? Inafara de a te poza cu, casca de inginer ca si cand ai fi avut habar despre ce s-ar fi discutat. Nod la autostrada la Cugir? Cand or zbura porcii… si poate nici atunci…

genialul 3 august 2014 at 18:34

De ce Florin Roman a ridicat in fata mea cu reteta de la farmacia din Centru, de la semafor medicamentul : Cipralex ??? Am cautat de curios pe goagle. Zi ce ca de anxietate. O fi omul stresat

S 3 august 2014 at 19:40

Nu, draga, ii un psihopat, si pe deasupra mai sufera si de „Sindromul piticului”, si incep sa-l doboare”obsesiile”!

Dorel S. 4 august 2014 at 7:37

acum ceva vreme te legai de copaci in parc si sareai la beregata lui Hava 🙂 ,acum daca ai nevoie de el ii dai limbi in c*r

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...