Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: ”Deputatul Ioan Dîrzu minte cu nerușinare! În bugetul Transporturilor NU sunt bani alocați pentru reabilitarea DN74 și DN75”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a prezentat, joi, la conferința de presă de la Alba Iulia, Bugetul Ministerului Transporturilor, pentru a dovedi că în acest an nu sunt alocați bani pentru reabilitarea DN74 și DN75, pentru a răspunde, astfel social-democraților din județ care insistă că Guvernul ar fi alocat bani.

”Din sursele: Bugetul de Stat, finanțare nerambursabilă, credite, tot ceea ce înseamnă finanțare nerambursabilă, nicăieri nu există DN74 și DN75. Singura sursă de finanțare pentru cele două drumuri din Apuseni este cea care a fost și în ultimii ani, adică lucrări de întreținere, care înseamnă covor asfaltic pe 2-3 km, ici – colo, repararea unor gropi prin turnarea unui metru pătrat de asfalt, adică exact ceea ce am spus: cârpeli. Domnul Dîrzu minte cu nerușinare. Haideți să fim corecți cu oamenii și să le spunem că avem o problemă, hai să facem un front comun cu toții și să vedem ce putem face! Dar m-am săturat de minciunile astea – se alocă 5 milioane. De unde 5 milioane, le aduce Dîrzu de acasă?”, a declarat Florin Roman.

Reamintim că, recent, PSD Alba a anunțat, într-un comunicat de presă, că lucrările pentru repararea a 50 de kilometri de drumuri din Munții Apuseni – care aparțin de DN 74 și DN 75 – vor începe în primăvară și că Guvernul României alocă, pentru drumuri din Apuseni și județul Alba, aproape cinci milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Comunicat/ PSD Alba: ”Banii pentru repararea drumurilor din Apuseni sunt în bugetul pe care PNL nu l-a votat”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea