Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Florin Roman, deputat PNL: PSD dă un nou tun de 25 de miliarde de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Florin Roman, deputat PNL: PSD dă un nou tun de 25 de miliarde de lei

În perspectiva retragerii de la guvernare, urmare a demiterii guvernului Dăncilă, PSD arde și pârjolește finanțele țării!

După ce au alocat peste 90% din contracte, strict politic, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, din totalul de 10 miliarde de lei, PSD a venit cu un nou amendament in care majorează plafonul la 25 de miliarde de lei, cu 15 miliarde de lei peste alocarea inițială.

Mai pe întelesul tuturor, PSD ia echivalentul a peste 5 miliarde de euro din bani publici, pentru a-i aloca in graba primarilor PSD, ca sa-i mobilizeze pentru campania prezidențială a Vioricai Dancila. Mita de 5 miliarde de euro este împărțită discreționar, strict politic, prin pixul șefului Comisiei Naționale de Prognoza, celebrul domn Ghizdeanu.

Se grăbește practic semnarea contractelor de către primarii PSD, la presiunea baronilor PSD, astfel încât noua guvernare sa fie obligată sa onoreze niște contracte in vigoare. Este poate cel mai bun exemplu de cât rău poate face PSD in fiecare zi, aruncând România in datorii fără număr, fără număr pentru a-și îndestula primarii și pentru a utiliza banii publici in scop electoral.

Repet, vorbim de o mita de peste 5 miliarde de euro, data discreționar din banii romanilor. Tot in aceste zile, CNAIR a alocat 310 milioane de lei prin încredințare directa, județului condus de baronul de Neamț, Arsene. In aceste zile, țara este devalizata. Și aruncată in datorii inimaginabile.

Citind aceste lucruri, sper ca cei care au votat moțiunea sa înțeleagă ca nu e timp de pierdut, iar orice indecizie ajuta PSD și pe Viorica Dancila sa traga cu tunul in România!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea