Florin Roman, deputat PNL: PSD dă un nou tun de 25 de miliarde de lei

Florin Roman, deputat PNL: PSD dă un nou tun de 25 de miliarde de lei

În perspectiva retragerii de la guvernare, urmare a demiterii guvernului Dăncilă, PSD arde și pârjolește finanțele țării!

După ce au alocat peste 90% din contracte, strict politic, prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, din totalul de 10 miliarde de lei, PSD a venit cu un nou amendament in care majorează plafonul la 25 de miliarde de lei, cu 15 miliarde de lei peste alocarea inițială.

ELIT

Mai pe întelesul tuturor, PSD ia echivalentul a peste 5 miliarde de euro din bani publici, pentru a-i aloca in graba primarilor PSD, ca sa-i mobilizeze pentru campania prezidențială a Vioricai Dancila. Mita de 5 miliarde de euro este împărțită discreționar, strict politic, prin pixul șefului Comisiei Naționale de Prognoza, celebrul domn Ghizdeanu.

Se grăbește practic semnarea contractelor de către primarii PSD, la presiunea baronilor PSD, astfel încât noua guvernare sa fie obligată sa onoreze niște contracte in vigoare. Este poate cel mai bun exemplu de cât rău poate face PSD in fiecare zi, aruncând România in datorii fără număr, fără număr pentru a-și îndestula primarii și pentru a utiliza banii publici in scop electoral.

Repet, vorbim de o mita de peste 5 miliarde de euro, data discreționar din banii romanilor. Tot in aceste zile, CNAIR a alocat 310 milioane de lei prin încredințare directa, județului condus de baronul de Neamț, Arsene. In aceste zile, țara este devalizata. Și aruncată in datorii inimaginabile.

Citind aceste lucruri, sper ca cei care au votat moțiunea sa înțeleagă ca nu e timp de pierdut, iar orice indecizie ajuta PSD și pe Viorica Dancila sa traga cu tunul in România!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

albaiulian 24 octombrie 2019 at 20:25

In sfarsit dispare PSD,sper sa dispara astfel de articole din ziarul vostru,oare ce va mai scrie domnul acesta?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...