Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Florin Roman, deputat de Alba: ”PNL va depune un amendament la Legea bugetului, care să prevadă că anul viitor nu cresc taxele şi impozitele”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, deputat de Alba: ”PNL va depune un amendament la Legea bugetului, care să prevadă că anul viitor nu cresc taxele şi impozitele”

Florin Roman, deputat PNL, a declarat marți că reprezentanții PNL în parlament vor propune o modificare a proiectului Legii bugetului de stat pentru anul viitor, în sensul de a asigura că taxele și impozitele nu vor fi majorate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Grupul fiscal al PNL va depune un amendament la Legea bugetului de stat, prin care să precizăm explicit că nu vor exista creșteri ale taxelor și impozitelor în 2024. Nu putem continua să permitem Guvernului să se orienteze exclusiv împotriva sectorului privat”, a afirmat Roman la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Pe altă temă, deputatul liberal a menționat că majorarea pensiilor planificată pentru anul viitor, conform deciziei coaliției, va fi implementată. Totuși, el a subliniat necesitatea îmbunătățirii colectării pentru a asigura o creștere susținută și serioasă a pensiilor.

„Majorarea pensiilor va avea loc, iar pentru a face acest lucru clar, sustenabil și serios, trebuie să îmbunătățim colectarea. Prim-ministrul nu poate ignora problemele mari de colectare la ANAF, sub conducerea domnului Mișa, unde scanerele nu funcționează în vămi și există o problemă semnificativă cu evaziunea. Dacă vrem cu adevărat să combatem evaziunea, să punem în funcțiune scanerele în vămi începând de mâine”, a adăugat Roman.

De asemenea, a criticat faptul că propunerile de schimbare a vicepreședinților ANAF au fost transmise încă din luna august, dar cei care nu au performanțe ridicate încă ocupă acele poziții. A subliniat că prioritatea ar trebui să fie o colectare mai eficientă și nu susținerea unor persoane anume în funcții la ANAF.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea