Ziarul Unirea

Florin Roman: Cerem cuplului Hava-PDL reînverzirea Cetăţii la preţuri corecte, de piaţă. Spunem NU unei noi afaceri de tipul „sensurilor giratorii”

    Singura victorie din 2011 a cuplului Hava-PDL, singura bătălie în care şi-au pus toată truda şi imaginaţia a fost: distrugerea Parcului Custozza şi a vegetaţiei din Cetate şi înlocuirea lor cu betoane şi pavele de la prietenii politici şi de portofel. Nu greşiţi: este o victorie a lor împotriva dumneavoastră dragi albaiulieni. Singura luptă pe care cuplul Hava-PDL a dus-o în mod real în 2011 a fost cu dumneavoastră şi cu verdele din Cetate. Aţi fost, aţi văzut cât de cheală arată Cetatea – în ciuda modernizărilor de acolo. O mare de beton fără suflet. De ce? Pentru că sufletul Cetăţii, parcul şi verdeaţa, au căzut sub lamele de buldozer ale lui Hava. Cetatea e acum pustie.
Cerem de aceea de urgenţă, aşa cum am făcut-o mereu constructiv, ca Primăria să aloce fonduri şi să înceapă reînverzirea Cetăţii. Cerem ca proiectele arhitecturale şi peisagistice să fie modificate pentru a fi plantaţi copaci, pentru reda un suflu Cetăţii. Cerem ca minciuni de tipul „în şanţurile Cetăţii a fost plantat un parc nou” să dispară şi primarul să îşi ceară public scuze pentru asemenea minciuni şi sfidări ale albaiulienilor!
Cerem de asemenea ca preţurile la care vor fi achiziţionaţi arborii să fie cele de piaţă, competitive, nu aşa cum s-a făcut cu puieţii de tei cumpăraţi la preţuri exorbitante, de 3 ori (!!!) mai mari, tei care au fost apoi plantaţi în oraş în noiembrie 2011. Nu vrem să se repete situaţia când nişte sensuri giratorii de câţiva metri pătraţi din Alba Iulia, plantate de domnul (cinstit. Sic!) Hava, au costat cât o vilă de lux – aproximativ 60.000 Euro bucata!!!

Cum conduce Mircea Hava Alba Iulia, în afară de a rade parcuri istorice?
Pentru că e şi un moment de bilanţ, iată câteva din ideile constructive propuse de mine şi de colegii din PNL în 2011 care apoi au fost preluate de primarul Hava. Iată câteva extrase din presa locală din 2011.

ELIT

Parcul Custozza şi vegetaţia din Alba Iulia
– Martie 2011 – Mircea Hava dă voie să se radă de pe faţa pământului vegetaţia din Parcul Custozza. Florin Roman şi mii de albaiulieni protestează organizând manifestaţii publice cerând să se oprească distrugerea spaţiului verde din Cetate şi din oraş.
– Iulie 2011 – Florin Roman arată termometrul cu peste 50 de grade în Cetate şi că Cetatea fără vegetaţie a devenit un veritabil cuptor.
– Noiembrie 2011 (după 8 luni)- Mircea Hava dă ordin să se planteze câteva zeci de puieţi de tei în oraş.

Propunerea ca vestigiile romane din Cetate să fie valorificate
– 29 septembrie 2011 – Florin Roman în Consiliul Local: „Eu consider că în urma discuţiilor pe care le-am avut cu mai mulţi specialişti…o altă variantă pe care dumneavoastră aţi putea să o luaţi în calcul este că acest patrimoniu, această mică Romă, care la ora actuală se descoperă să nu fie îngropată ci să fie valorificată”.
– 21 ianuarie 2012 (după 4 luni) – „Primarul Mircea Hava este hotărât: Clădirea comandamentului Legiunii a XIII-a Gemina va deveni obiectiv turistic”

Canalizarea din cartierul Meridian
– 10 august 2011 – „Oamenii s-au strâns în centrul complexului de locuinţe (Meridian) pentru a dezbate din nou problema canalizării în zonă, împreună cu reprezentantul unui partid din opoziţie, respectiv liberalul Florin Roman … liberalul Florin Roman le-a spus oamenilor că problema lor va fi adusă din nou în atenţia consiliului local municipal Alba Iulia”.
28 septembrie 2011 (după o lună jumătate) – Hava: „M-am săturat de această poveste şi vreau să rezolvăm problemele cât mai repede”, a spus primarul Mircea Hava.

Alte proiecte unde Mircea Hava ne-a urmat sfaturile. Dacă nu mai are idei, să plece.
– Proiectul Capitală Culturală Europeană început de noi în septembrie 2011. După două luni Mircea Hava anunţa că „susţine” proiectul. După încă două luni (ianuarie 2012) putem spune că de fapt încă nu face nimic.
– Fără cheltuieli publice la Zilele Oraşului – după cererea făcută de mine şi PNL în aprilie 2010, manifestaţiile nu au mai scos bani din bugetul oraşului, ci doar din sponsorizări.
– Suspendarea taxei  auto – Aici Hava nu are nici un merit, ci oamenii care au ieşit în stradă şi la o săptămână după ce noi am cerut eliminarea ei, prietenii din PDL ai lui Hava au amânat-o până la anul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

45 Comentarii

ionica 25 ianuarie 2012 at 17:26

un simplu articol,care citit printre rinduri,nu exprima altceva decit aceiasi poezie si verb populist!parca nu se stia ca in Cetate,costurile cu absolut orice,de la pavajul din piatra,la firul de iarba plantat,este supraevaluat!e adevarat ca simbolul istoric al municipiului este Cetatea! dar aceasta nu inseamna ca daca Cetatea se vrea a fi sa…. zicem „o oaza intr-un desert” ne va aduce noua,albaiulienilor rezolovarea tuturor problemelor cu care ne confruntam de atitia ani! nu e o stare de normalitate politica sa bati moneda la infinit pe acelasi subiect,pentru ca nu esti in stare sa te gindesti la altceva. oare chiar acest subiect derulat la infinit ne va face sa chiar credem intr-un viitor mai bun? eu nu cred!apa trece dar pietrele vor ramine!asa ca m-as limita sa-i spun autorului acestui articol,sa acorde o mai mare atentie,problemelor sociale majore ale cetatenilor albaiulieni,cum ar fi.lipsa investitiilor,a locurilor de munca,problemele pensionarilor,a tinerilor,etc.etc.decit sa platesti,bani,pe un asemenea articol,mai bine ti-ai face pomana cu un om nevoias!

cianura 25 ianuarie 2012 at 20:15

regret, dar nu putem accepta ca un primar sa faca ce vrea in oras…sa ignore vointa cetatenilor si sa isi umfle buzunarele cu banii din pavele la preturi de zeci de ori peste pretul pietei.

Si daca cineva repeta „la infinit” acest subiect..indiferent ca este politician sau simplu cetatean este bine..pentru ca cetatea trebuie sa reinverzeasca. Hava a distrus toate spatiile verzi din oras. Cineva trebuie sa i-o spuna. Daca i se spunea asta mai repede…poate parcul Custozza era salvat

PERES=SECURITATE 25 ianuarie 2012 at 17:47

Domnul Roman are dreptate. Toata lumea stie ca e asa dar nimeni nu are curajul sa o spuna in public pentru ca le este frica de mafia portocalie si clica lui Hava care a impanzit orasul. Jos Hava-Boc-Basescu, jos PD-L-ul, ati furat destul….

HH 25 ianuarie 2012 at 21:50

JOS PEDELISMUL !!!
PEDELISM = INCOMPETENTA-IMPOSTURA-HOTIE-TUPEU

Marian 25 ianuarie 2012 at 17:51

Hava, „primarul dumneavoastra” este vicepresedintele PD-L, la fel ca Boc, Udrea…este cel care a votat pentru taierea salariilor, pensiilor, alocatiilor…acum sta ascuns impreuna cu Dumitrel si gandesc strategii cum sa fure la viitoarele alegeri. Hava, nu uita…Alba Iulia nu te mai vrea.

Dorin 25 ianuarie 2012 at 17:58

Acest nemernic , Florin Roman , practica in continuare aceeasi tehnica : cum afla ca se va face ceva in Alba Iulia , cum se lipeste si el , spunand : vedeti , daca nu atentionam eu , nu se facea . Asa procedeaza si cu inverzirea cetatii ( inca de la taierea copacilor batrani din parc , primaria a spus ca , fata de cei care vor ramane , se vor mai planta in plus cca 70 copaci in parcul Custozza , viitoare piateta inverzita ).De asemeni , va amintiti , a lansat zvonul ca prin santuri ne vom putea plimba doar daca platim , ca apoi sa spuna : vedeti , daca m-am luat de Hava , de frica , nu mai percepe texe pentru promenada prin santuri !! Nea Florine , nu poti pacali decat pe fraieri , care sunt din ce in ce mai putini .

ardeleanul34 25 ianuarie 2012 at 18:39

Domnul Roman a propus multe lucruri noi pentru acest municipiu, deci nu vad de unde pana unde se poate afirma ca ar copia ceva? Din contra, cred ca cei care copiaza sunt tocmai cei care il discrimineaza.
Apropo.Ideea cu Capitala Culturala Europeana tot de la PD-L e copiata???

Dorin 25 ianuarie 2012 at 19:43

Alba Iulia -capitala culturala a Europei este o utopie , care vrea sa zgandare orgoliile localnicilor naivi ; cum sa ai pretentia sa concurezi cu Timisoara , Cluj si Iasi , doar la nivelul Romaniei , dar la nivel European… ? Tot ce face acest specimen , nu este decat specularea unor slabiciuni si naivitati , in lupta murdara pentru putere .

Aurelian 25 ianuarie 2012 at 20:03

Dorine Capitala Culturala Europeana 2020, a sucombat, Piticul Atomic s-a plictisit repede, si a trecut la alte ineptii. La lasat pe mafiotul Albanii, sa-si mai cheltuiasca banii pe articole la gazeta!

PDL 25 ianuarie 2012 at 20:17

dorin este Ciprian Badila, secretar executiv al PDL Alba Iulia iar aurelian este Gheorghe Gainar din Spania care a pierdut orice legatura cu tara in afara aceleia de a injura pe oricine nu este cu PDL-ul….

Asa ca ce comunica acesti distinsi doi domni trebuie privit cu reticenta.

Dorin 25 ianuarie 2012 at 21:24

Mai nea PanDeLe ,lasa prostiile si spune ce nu-i corect in ce am spus eu .N-ai niciun raspuns si schimbi subiectul , pentruca nu esti capabil sa dezbati o problema in care v-ati afundat pana la sufocare ..

Dan 25 ianuarie 2012 at 18:57

Din nou logica cu partea dorsala: se taie copaci seculari bine intretinuti (nu era nici unul gaunos, am trecut aproape in fiecare zi pe acolo cand se taiau) ca sa se planteze altii noi. Si acum ma doare inima cand vad parcul in poze.Nu continui sa zic nimic de umbra pe care le-o doresc toata viata celor care au decis asta. Si unde anume se planteaza 70 (saptezeci) de copaci in Custozza? Pe locurile delimitate ca parcari auto? E aproape pavelat tot. Iar mintiti poporul cu comunicatele voastre calomnioase.

Alexandru B 25 ianuarie 2012 at 21:12

Bun comentariul tau domnu DAN „am trecut aproape in fiecare zi pe acolo cand se taiau” dar inainte de a se taia acei copaci ati fost vreodata?

claudiu 25 ianuarie 2012 at 19:04

Fiecare pasare pe limba ei piere…incurajeaza-l chiar sa-si faca numarul. Daca-ti aduci aminte a mai fost unul, Cosmin Covaciu care croncanea prin presa si avea aceeasi abordare. Si ciuciu, nu o data ci de doua ori…macar ca la Covaciu se simtea educatia, prestanta si inteligenta.

Aurelian 25 ianuarie 2012 at 18:07

Din nou Piticul Atomic, face „opozitie constructiva”! Cu 2 sau 3 priteni ca el, daca te lasi prostit, nu mai ai nevoie de dusmani!

ardeleanul34 25 ianuarie 2012 at 18:35

Se vede ca va deranjeaza cand cineva scoate in evidenta furturile din Alba-Iulia si in loc sa comentati frumos nu va mai puteti opri din calomnii aduse unor persoane care chiar doresc sa faca ceva bun pentru municipiul nostru.

Realistul 25 ianuarie 2012 at 18:26

Observ cu stupoare ca diverse personaje nu contenesc din a calomnia in stanga si in drepata. Un exemplu elocvent este cel al „domnului” dorin, care probabil ocupa o functie in primarie si normal, alta ocupatie si sarcina nu are decat cea trasata de „taticul” hava.Eu as spune sa scoatem in evidenta si ceea ce nu face edilul acestui oras, nu doar ce face(in mare parte spre interes propriu)!!Iar in ceea ce priveste „fraierii” cum i-ati numit dumneavoastra, va anunt ca sunt multi…

PDL 25 ianuarie 2012 at 20:20

dorin este secretar executiv al pdl alba iulia

ardeleanul34 25 ianuarie 2012 at 18:30

Domnul Roman are dreptate in tot ceea ce spune. Acest oras este bataie de joc a catorva oameni, care nu se limiteaza doar la a face rau cetatenilor municipiului, ci si distrug istoria milenara a acestui oras simbol al Romaniei. Proiectul cu Capitala Culturala Europeana 2020 poate aduce pentru oras venituri foarte mari, alaturi de multe locuri de munca, insa pentru cei de la PD-L este important ca doar ei sa castige, restul oamenilor neexistand pentru ei, din pacate.

Alexandru B 25 ianuarie 2012 at 21:21

La cat de bine cunosc problema cu canalizarea in complexul de locuinte Meridia… ar fii trebuit sa va documentati mai mult in aceasta privinta si sa stiti ca era problema patronatului Meridian sa introduca canalizarea! este un pamant privat si domneavoastra cereti canalizare! in contractele de vanzare cumparare al cladirilor de tip duplex este specificat acest lucru! Nu mai dati cu bata in balta ca si asa ati murdarit cam mult!

Mexa 25 ianuarie 2012 at 19:08

Felicitari d-le Roman !!! Ne vrem orasul inapoi !!!

Aurelian 25 ianuarie 2012 at 20:05

Mexa , cine va furat orasul, ca nu l-ati avut niciodata!

PDL 25 ianuarie 2012 at 20:18

aici ai dreptate. A fost tot timpul a lui hava. Acum hava a dat o parte fratilor sabau

Aurelian 26 ianuarie 2012 at 12:30

A-ti avut o data un viceprimar pe Radu Cormos, dar va lasat „cu fundul in balta”, si a plecat in Canada sa-si caute norocul. Acolo ca nu avea chef de munca de jos, ca in Alba era „kramfuter”, si-a pirdul familia(ca nevastasa mai avea de crescut 2 copii, si nu il putea intretine pe Raducu sa joace sah), si s-a intors ulterior cu „coada intre picioare” in Alba.

Alexandru B 25 ianuarie 2012 at 20:51

Domnule Florin Roman! Ca cetatean al municipiului Alba Iulia, va multumesc ca ati fost impotriva sau ati sustinut ca Parcul Custozza sa nu fie remodernizat. Domnule Roman, de cate ori ati trecut vara prin acel parc sa va plimbati catelul? de cate ori ati iesit seara la o plimbare cu doamna Roman sau cu oricine altcineva?????? raspunsul vi-l dau EU!!! NICIODATA. Si va spun si de ce? Daca ati fi fost vreodata in parcul Custozza ati fi trecut in fuga caci nu puteati sta in parc de mirosul excrementelor de pasari! si cei care au protestat acei oameni ori le place mizeria ori nu au trecut prin acel parc! revizuitiva atitudinea fata de Alba Iulia si inca odata va multumesc in randul a mii de locuitori ai Orasului!

vigilante 25 ianuarie 2012 at 21:15

Prietene se pare ca tu nu ai fost in Parcul Custozza. In afara de o banca aflata chiar in portiunea din centrul parcului si care era tot timpul kkta de ciori in rest era ok, era zona cea mai umbroasa si racoroasa pe timpul verii. Multe mamici cu carucioarele mergeau acolo tocmai pt ca era o caldura sufocanta pe platou ca sa nu mai vb de lipsa locurilor umbroase. Haide sa nu politizam totul Parcul se putea pastra dar s-a preferat o sulutie rapida fara ca primaria sa tina seama si de parerea albaiulenilor. Multi dintre ei nu au protestat atunci pt ca multi habar nu au sa isi exprime o opinie/nemultumire, pe altii nu ii intereseaza, altii nu au putut fi fizic acolo pt ca oamenii mai si muncesc. Oricum solutie se utea gasi cu un emitator anticiori in valoare de cateva sute de lei. Nu s-a vrut pt ca e mai simplu sa tai si sa pavezi. Eu sunt curios unde se vor planta copaci? Cetatea arata oribil fara vegetatie. Daca Hava tinea cont si de alte pareri pastra vegetatia modrnizand cetatea si era mult mai castigat. Fiecare pasare pe limba ei piere. Acum ce o sa se faca? O sa se planteze copaci peste ruinele romane descoperite in zona fostului parc?

Alexandru B 25 ianuarie 2012 at 21:33

Se pare ca dumneavoastra domnu’ Vigilante stiti de acest parc doar din auzite si imi pare rau pentru dumneavoastra ca nu vedeti realitatea doar POLITICA. Daca ati fi trecut prin acel parc ati fi vazut ca erau mai multe banci nu doar 1 si ca acele mamici cu carucioare cu spuneti dumneavoastra erau de fapt 2 mamici care in fiecare dupa amiaza aveau acelasi traseu de plimbare. Mai multi sunt posesorii de caini care se plimbau si doar in trecere. Eficienta acelor aparate care spuneti ca costa doar cateva sute de lei au o eficienta de 5-7 % daca sunteti documentat, nu doar din vorbe. 0 Pasare de aproximativ 2 kg. putea sa stea linistita si sa isi faca „treburile” la 2 m de aparat.

vigilante 26 ianuarie 2012 at 0:20

Domnule Alexandru sunteti sigur ca ceea ce afirmati e si real? Spre informarea dvs aflati ca locuiesc la o distanta mica de acel „fost” parc, l-am traversat de nenumarate ori, am fost acolo cu copiii in timpul verii si nu m-a kkt nici o cioara radioactiv desi erau ciori. Nu imi spuneti ca pt a alunga ciorile trebuie sa le distrugem habitatul pt ca asta ar insemna sa taiem si parcul din orasul de jos, sa demolam M urile si gara pt ca si in aceste zone au aparut ciori „alungate” din zona fostului parc. Cat priveste acel emitator cititi caracteristicile: „Dispozitivul emite sunete asemănătoare cu cele ale păsărilor de pradă, alungând astfel rândunele, porumbei, grauri, ciori, vrăbii, etc fără a avea însă efecte dăunătoare asupra mediului înconjurător.Acest sunet creaza intre ele o situatie de “alarma” si le induce abandonarea zonei in mod definitiv. Raza sa de actiune poate acoperi suprafete de pana la 2,4 hectare! Exista posibilitatea de a programa intensitatea sunetului, timpul de asteptare dintre o emisie de sunet si alta, modalitatea de reproducere a sunetului, secventiala sau aleatorie, tocmai pt. a evita ca zburatoarele sa se obisnuiasca cu sunetele. Cu acest sistem se pot alunga definitiv dintr-o anumita zona zburatoarele infestante. Aparatul nu necesita nici un fel de intretinere.” Exista o gama larga de asemenea dispozitice cu puteri diferite si evident cu arii de acoperire diferite.Cu siguranta ca o primarie de municipiu care se vrea capitala culturala isi permite achizitionarea unui astfel de dispozitiv. Evident cele mai performante sunt si putin mai scumpe si necesita alimentare continua la o retea din zona. Cred ca era varianta mai buna decat cea a taierii unui parc sub pretextul ca exista ciori. Au existat interese mai presus de alungarea ciorilor.

Aurelian 27 ianuarie 2012 at 15:53

Asa Florinel, daca nu mai gasesti „clienti”, pupata singur in fund!

Realistul 25 ianuarie 2012 at 21:07

Hava si Dumitrel se opun proiectului Alba Iulia Capitala Culturala Europeana, pentru ca ar insemna 300 milioane de euro pentru albaiulieni si 3500 locuri de munca.Hava si Dumitrel au inchis orasul pentru Corint si Elis Pavaje de unde isi ia spaga.Asta trebuie sa vedeti si sa spuneti domnilor, nu sa va luati de un OM care doreste binele comunitatii!!

ardeleanul34 25 ianuarie 2012 at 21:11

Peres este cel care a anchetat-o pe Doina Cornea si cel care a organizat transportul minerilor din Alba la Mineriade;este cel care a asigurat transferul de bate pentru mineri;nevasta lui este Michael Jackson de Alba, dupa operatiile estetice;fata lui Peres se numeste BMW320, dupa nota pe care o obtinut-o de trei ori la intrarea in avocatura!!!

Aurelian 25 ianuarie 2012 at 22:02

Cred ca Maiorul Herta se intoarce in mormant, ca i-a dat numai un picior in „augustul” fund al Doinei Cornea. Daca stia ce pateste, ca soarta lui ii pecletuita, ca „a bubuit sifoanele siriene” a Directiei de Informatii a Armatei, Directia Locala Cluj-Someseni, cat timp a lucrat la Directia a III, de contraspionaj, trebuia sa-i tabacesca fundul, ca oricum a platit cu 18 luni de bulau si in final cu viata. A fost „tapul ispasitor”, victima victoriei Spionajului Militar impotriva Securitatii.Daca Peres nu urmarea pe Doina Cornea, si nu o ancheta, Doina Cornea nu devenea „dezidenta”. Fratia lichelelor, se afla intre PeNaLi, dar Piticul Atomic, a pozitionat-o gresit in tabara adversa! Ce va tot are in cap Piticul Atomic, un tupeu dus la nesimtire!

Rudarel 25 ianuarie 2012 at 21:15

PDL,PSD,PDL fura prin rotatie!Aceleasi gunoaie,je/guri au ca membri, doar ca fac parte din clanuri mafiote diferite!Iar autorul articolul de mai sus cred ca a gresit adresa de e-mail, in loc sa-l trimita la Palatul Copiilor la trimis la Redactia ziarului Unirea!

Realistul 25 ianuarie 2012 at 21:20

Hava este Basescu de Alba Iulia!!

instalatorul 25 ianuarie 2012 at 21:56

vorba lui base………baaaaaaaaiiiiiiiiii……..liniste………..ce dracu…….care-i treaba cu bazinul olimpic……..m-am saturat de cand tot intreb….nu-l intrebati dumneavoastra, ca pe mine nu ma baga-n seama nici mitza baby, nici hava, nici dobra si nici papagalul de negrut ala……..CHIAR NU LE ESTE RUSINE, TOATE ZIARELE DIN ALBA DAU CA FONDURI PENTRU TOATE NEBUNIILE, DAR CU LUCRURILE INCEPUTE SI NETERMINATE, LUCRURI LEGATE DE COPIII NOSTRI , MUNCA LOR DE ANI SI ANI, PENTRU NOI CETATENI AI ACESTUI ORAS, ORAS LIPSIT DE ORICE ALTERNATIVE LA CLUBURI SI CRASME…..IN VARA SE DADEA IN ZIAR CA NU STIU CATE MILIOANE DE EURO SE ACCESEAZA PENTRUUUUUUUUUUUUUUUUU???????????????????????????????????????????????????????????? BAZINUL DE LA SCHIT DAR CU BAZINUL OLIMPIC DE CE DRACU NU-L TERMINA……….SA FACA CE DRACU VOR EI.DISNEYLAND SAU NU STIU CE TAMPENIIIIIIIIIIIIII………VA ROG SA VA INTERESATI SI DE PROBLEMA ASTA……….vorba lui base………baaaaaaaaiiiiiiiiii……..liniste………..ce dracu…….care-i treaba cu bazinul olimpic.

no name 25 ianuarie 2012 at 22:22

Hava si Dumitrel se opun proiectului Alba Iulia Capitala Culturala Europeana, pentru ca ar insemna 300 milioane de euro pentru albaiulieni si 3500 locuri de munca.Hava si Dumitrel au inchis orasul pentru Corint si Elis Pavaje de unde isi ia spaga.Asta trebuie sa vedeti si sa spuneti domnilor, nu sa va luati de un OM care doreste binele comunitatii!!

Realistul 25 ianuarie 2012 at 22:28

Iti dau dreptate Ardeleanue, e foarte cunoscuta fiica domnului Peres in oras si nu numai:)))

ionica 25 ianuarie 2012 at 22:51

d-le vigilante,vreti de multe ori sa pareti uin personaj opbiectiv,dar sinteti de cele mai multe ori controiversat in gindire!de fapt nu prea stie lumea ce vreti sa exprimati!odata sinteti la stinga,odata la dreapta!chiar ve credeti un analist deosebit ca scrieti comenturi pe…la Unirea?mai bine va cumparati un POMELLO!NU SEAMANA CU CLEMENTINELE!poate ca lucrati la bugetrarii aia nenorociti pe care noi cei saraci ii platim din buzunar cu bani multi!

vigilante 25 ianuarie 2012 at 23:54

Draga ionica eu am exprimat demult o parere in legatura cu acel parc, parere fara nici o legatura cu politicul. Faptul ca nu tin nici cu stanga nici cu dreapta va determina sa apreciati ca eu sunt controversat in gandire? Trebuie musai sa fii de o anumita parte a „baricadei” ca sa iti exprimi o parere? Parcul nu trebuia taiat si in general modernizarea cetatii trebuia sa se faca fara defrisari. Oricum fata de alte orase Alba Iulia are putine spatii verzi. Nu ma intereseaza ca a fost Hava, Dumitrel, Roman, Albani, Lolek sau Bolek. E o parere fara legatura cu anumita culoare politica. Nu stimate domn ionica, nu lucrez la stat si pe banii dvs, fiti linistit. Lucrez in sectorul privat dar asta nu inseamna ca sunt sclavul cuiva si nu am timp sa postez cate un comentariu intr-o pauza de 2-3 minute daca la asta va referiti in aluzia dvs. Va deranjeaza comentariile la Unirea? Nu le cititi. Va recomand din tot sufletul cateva lectii de ortografie plus o tastatura noua. Vad ca va lipseste tasta „space” si aveti provleme si cu scrierea cu litera mare. Nu de alta dar cand o sa mai citesc comentariile dumneavoastra o sa imi fie mai usor sa deslusesc ce ati scris.

alexandru 26 ianuarie 2012 at 8:57

florin roman, sula din coasta lui hava. singurul politician local care are curajul sa strice diminetile primarului.
ps: pt cei care considera ca parcul arata degradat inainte, asta era si ideea. el a fost abandonat de primarie inca din 2007, pentru ca soarta lui era deja tiparita. la fel si restul parcurilor din oras care arata mizerabil, nu s-a mai plantat nimic de zeci de ani pe acolo.de fapt tot mobilierul urban al municipiului arata ca in anii 70, nu e nimic modern si comod, in afara de eternele firme de partid elis , florea, compact, salprest care mai misca cate ceva.si corintul cetatii binenteles.ba mai mult domnul dan sabau si-a extins investitiile si in domeniul schiabil sureanu, astfel ca imediat consiliul judetean a simtit nevoia sa se implice si el in dezvoltarea zonei.arieseniul a murit, traiasca sureanul pedelist.facem drum, bagam curent, scoatem comision. dar sa revin: alba iulia, ca municipiu arata groaznic, strazi cenusii, copaci taiati aiaurea, parcuri neigrijite, mobilier urban jeogos si inexistent, stalpi de iluminat sistem correa de nord.asta e frumosul oras.parcuri fara copaci, cetate cu pavele,zona garii distrusa si transformata intr-un urias parking de autobuze.astea sunt meritele administratiei noastre glorioase.milioane de euro bagati in pavari exagerat de extinse, afaceri derulate doar cu un grup de firme, aroganta.dupa un an de proteste primaria a plantat niste tei, pentru a scoate ochii oamenilor.am taiat copaci seculari pentru a cumpara pe mii de euro niste vlastare.imi aduc aminte aroganta celor de la romsilva care au etichetat copacii din custozza ca fiind bolnavi.ca sa fie totul acoperit de hartii. acei oameni trebuie sa plateasca.penal.si hava trebuie sa plece. sau macar pnl sa aiba puterea sa-l lase fara consiliu.ca psd alba e o figuratie absurda si lipsiat de substanta. e o tableta.de 12 ani mircea hava duce o lupta cu zonele verzi ale orasului. si castiga.

Dorin 26 ianuarie 2012 at 13:12

Mai terminati mai cu scenariile ; ce interes avea ROMSILVA sa declare copacii gaunosi , cand primaria a adus din import (Ungaria ) copacii care s-au plantat si se vor planta in cetate si in orasul de jos , copaci care au fost adusi la un pret de 1/3 fata de cat cereau cei de la ROMSILVA ?Scrieti numai mizerii , luandu-i drept fraieri pe cititori .Cine sa mai aiba incredere in voi , sa va dea votul ?

ghio 26 ianuarie 2012 at 16:37

Bai, romane, nu te-ai saturat de atata demagogie, ca noua ne-a iesit pe nas !?!? Lasa-ne sa taxam prin vot ceea ce s-a facut sau nu s-a facut… Nu suntem atat de tampiti incat sa ne spuna mereu cineva (in 99 % din cazuri, tu!!) ce sa vedem in acest oras! Ai dus pana la supra-saturatie aceste subiecte! Cauta-ti un alt job, de munca este pana-i lumea, oameni care vor sa munceasca nu sunt!

HH 26 ianuarie 2012 at 21:07

ATENTIE, ACUM HAVA A INCEPUT SA TAIE DIN PADUREA MAMUT, CA SA FACA ALEI PIETONALE PRIN PADURE SI POATE SE VA LAUDA CU ” PRIMUL PARC DINTR-O PADURE” !

Aurelian 26 ianuarie 2012 at 22:24

I-a mai pupatil in fund pe Hava, macar el face, pe cand voi PeNaLi si USL-istii puneti numai contre. Asa stiti voi sa faceti politica, facand opozitie distructiva. Mergeti pe mana Piticului Atomic si a Gastii de la Cujer, si ajungeti acolo unde va este locul, la groapa de gunoi. Ati avut si rezultate, ati facut comisia de apa de ploaie, cred ca aveti in proiect sa faceti si o comisie de taiat frunze la caini!

ardeleanul34 29 ianuarie 2012 at 9:45

Pai il pupati voi destul dragul meu!!!Si da, noi vom merge pe mana Domnului Roman, deoarece dansul este cel care poate salva acest municipiu, impreuna cu cei care sunt alaturi de el, deoarece voi in afara de furt, furt si iar furt nu stiti altceva!!!

Comentariile sunt oprite