Florin Roman: „Am fost, sunt și voi fi alături de Alba Iulia, pentru ca Alba mi-a dat totul!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare de pe o rețea de socializare, deputatul Florin Roman își arată respectul pentru Alba Iulia și subliniază câteva lucruri care ar putea fi făcute în viitor pentru oraș.

„Am fost, sunt și voi fi alături de Alba Iulia, pentru ca Alba mi-a dat totul!
Votul de peste 50% dat in Alba Iulia lui Ion Dumitrel, ca presedinte de CJ, ne onorează, dar ne și obliga sa facem front comun pentru albaiulieni și proiectele PNL!

ELIT

Ca parlamentar de Alba, ca om de dreapta, ma voi lupta in continuare pentru mari investiții, iar prima ținta este alocarea celor 50 de milioane de euro, pentru reabilitarea și modernizarea spitalului judetean Alba. Dacă voi găsi parteneri onesti la primărie, o alta ținta care poate fi atinsa este demararea procedurilor pentru o sala polivalenta.

Centura municipiului Alba Iulia devine prioritară și esențială in închiderea inelului de circulație, care poate scoate traficul greu din oraș.
Întărirea invatamantului profesional și dual reprezintă sansa unei forte de munca, bine pregătită, calificata, in consonanta cu cererile reale de pe piața muncii.

Digitalizarea administrației publice poate fi făcută prin aplicarea legii Roman, ce permite ca întreaga procedura de avizare in vederea obținerii autorizațiilor de construire sa se facă on line. O primărie fără hârtii înseamnă o primărie fără cozi, fără birocrație!

Trebuie încurajată munca, nu lenea. Ajutoarele sociale sunt pentru necăjiți, nu pentru o masa de votanti.

Alba Iulia a fost campiona absorbtiei de fonduri europene și așa trebuie sa rămână. E sansa unei dezvoltări rapide!” a scris Florin Roman pe o rețea de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419