Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman: „Am fost, sunt și voi fi alături de Alba Iulia, pentru ca Alba mi-a dat totul!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare de pe o rețea de socializare, deputatul Florin Roman își arată respectul pentru Alba Iulia și subliniază câteva lucruri care ar putea fi făcute în viitor pentru oraș.

„Am fost, sunt și voi fi alături de Alba Iulia, pentru ca Alba mi-a dat totul!
Votul de peste 50% dat in Alba Iulia lui Ion Dumitrel, ca presedinte de CJ, ne onorează, dar ne și obliga sa facem front comun pentru albaiulieni și proiectele PNL!

Ca parlamentar de Alba, ca om de dreapta, ma voi lupta in continuare pentru mari investiții, iar prima ținta este alocarea celor 50 de milioane de euro, pentru reabilitarea și modernizarea spitalului judetean Alba. Dacă voi găsi parteneri onesti la primărie, o alta ținta care poate fi atinsa este demararea procedurilor pentru o sala polivalenta.

Centura municipiului Alba Iulia devine prioritară și esențială in închiderea inelului de circulație, care poate scoate traficul greu din oraș.
Întărirea invatamantului profesional și dual reprezintă sansa unei forte de munca, bine pregătită, calificata, in consonanta cu cererile reale de pe piața muncii.

Digitalizarea administrației publice poate fi făcută prin aplicarea legii Roman, ce permite ca întreaga procedura de avizare in vederea obținerii autorizațiilor de construire sa se facă on line. O primărie fără hârtii înseamnă o primărie fără cozi, fără birocrație!

Trebuie încurajată munca, nu lenea. Ajutoarele sociale sunt pentru necăjiți, nu pentru o masa de votanti.

Alba Iulia a fost campiona absorbtiei de fonduri europene și așa trebuie sa rămână. E sansa unei dezvoltări rapide!” a scris Florin Roman pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea