Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Cîțu e CONVINS că rămâne premier și dacă trece moțiunea de cenzură. Premierul cere demisia de onoare miniștrilor USR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu e CONVINS că rămâne premier și dacă trece moțiunea de cenzură. Premierul cere demisia de onoare miniștrilor USR

Premierul Florin Cîțu e convins că va rămâne în fruntea guvernului chiar și dacă moțiunea va trece și va fi demis. Cîțu spune că dacă USR, AUR și PSD vor dărâm guvernul, PNL îl va repropune pentru funcția de premier.

„După 30 de ani de zile fără apă, canalizare și asfalt. Mandatul este de a negocia în coaliție, nu cu dușmanii cum fac cei de la USR. Eu nu cred că în România cine vine la masă la această coaliție poate să aducă la masă extremiști sau socialiști.

Întrebat dacă PNL îl va menține ca propunere de premier și dacă moțiunea trece, Florin Cîțu a declarat : „Categoric”. Eu am demonstrat de fiecare dată că trec peste orice acuzație, pentru mine e mai important să implementăm acest program de guvernare.

Sunt foarte sigur că rămân premier și după criză”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu le-a cerut demisia de onoare miniștrilor USR pentru că au ajuns să negocieze cu PSD, partid împotriva cărora PNL și USR-PLUS au luptat în perioada de opoziție.

”Eu cred că în România, astăzi, mai avem onoare. Când toți am ieșit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea când și-a dat jos propriul guvern, atunci aștept o demisie de onoare din partea miniștrilor.”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea