Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Florin Cîțu: „Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu, premierul României susțină că nu ar trebui să ne confruntăm cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condițiile în care populația se va vaccina.

El a declarat, vineri, la Botoşani, că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza noului coronavirus, subliniind că va milita pentru ca „economia să rămână deschisă”, relatează Agerpres.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea