Rămâi conectat

Ştirea zilei

Flori, aranjamente florale și coroane pentru evenimente și amenajarea instituțiilor: Primăria Alba Iulia a lansat achiziția publică

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Flori, aranjamente florale și coroane pentru evenimente și amenajarea instituțiilor: Primăria Alba Iulia a lansat achiziția publică

Primăria  Municipiului Alba Iulia a lansat recent o achiziție publică pentru achiziția, pentru tot anul, pentru flori, aranjamente și coroane, care vor fi folosite pentru diverse evenimente sau pentru amenajările instituțiilor publice.

Aranjamentele florale, buchetele, coşurile cu flori, plantele naturale în glastră, jerbele şi coroanele de flori naturale sunt necesare pentru:

– diverse evenimente socio-culturale;
– premieri ale persoanelor cu rezultate deosebite în domeniul lor de activitate; ceremoniale militare şi religioase; aniversări; ceremonii funerare;
– vizite de protocol, delegaţii;
– amenajări ale sediilor instituţiei ş.a.

Toate florile care vor compune aranjamentele florale livrate trebuie să fie în stare proaspătă, cu flori de sezon şi frunze decorative, toate naturale, nefiind acceptate cele ofilite.

Aranjamentele florale trebuie să fie deosebite din punct de vedere cromatic şi structural, prin folosirea armonioasă a florilor de sezon, iar suportul în care vor fi realizate va fi de sticlă/ ceramic/ plastic. Vor fi realizate pe burete umed special ce poate avea dimensiuni diverse de tip con, cilindru, dreptunghi, pătrat, semicerc, inel sau sferă.

Materialele de lucru pentru realizarea buchetelor pot fi: plasă de iută colorată, plasă natur, plasă sizal, rafie colorată, rolă hârtie pentru coroane, alegerea acestuia va fi precizată de Beneficiar în momentul lansării comenzii.

Structura vizuală a aranjamentelor florale şi buchetelor este: 80% flori, 20% verdeaţă.

Autoritatea contractantă poate solicita şi aranjamente florale tip coroană sau jerbe pentru evenimentele unde se depun coroane/jerbe oficiale. Caracteristicile coroanei/jerbei vor fi: cadru de brad, panglică de culoare neagră/ albă/ tricoloră cu o lăţime 10 cm, lungime 2,5 ml şi vor fi conform modelelor din Anexa nr.l, în jurul florilor se pune verdeaţă, să fie plină, iar forma acesteia va fi stabilită de Beneficiar o data cu lansarea comenzii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (deființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (deființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea