Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Fiul lui Leo de la Strehaia, implicat FĂRĂ VOIE în „lupta” interlopilor cu Poliţia din Alba, pe Facebook. Victimă într-un dosar penal de ultraj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul lui Leo de la Strehaia, implicat FĂRĂ VOIE în „lupta” interlopilor cu Poliţia din Alba, pe Facebook. Victimă într-un dosar penal de ultraj

Internetul crează victime, în mâinile oamenilor rău intenționați.Fiul unui manelist celebru a ajuns victimă într-un dosar penal de ultraj la adresa unor poliţişti din Alba. Faptele au avut loc prin intermediul unei reţele de socializare.

Fotografii cu Alin Mihai, fiul lui Leo de la Strehaia, au fost folosite la realizarea unui cont fals de Facebook prin intermediul căruia au fost lansate acuzaţii, ameninţări şi jigniri la adresa oamenilor legii.

În cursul lunii noiembrie, Alin Mihai (Alin de la Strehaia), a fost audiat în calitate de martor la Poliţia din Alba Iulia.

Acesta a depus, la rândul său, o plângere penală. Tânărul a spus că s-a constituit parte civilă pentru că i-au fost aduse prejudicii de imagine, după ce pozele sale au fost folosite ilegal.

În dosar, poliţişti şi procurori din Alba efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Deocamdată, anchetatorii nu au pronunţat o soluţie în dosar. În ultimele luni, atât pe Facebook, cât şi pe Youtube, au apărut mai multe conturi false prin care sunt ameninţaţi poliţişti şi procurori din Alba Iulia. Se bănuieşte că în spatele acestora sunt infractori locali care fac obiectul unor dosare penale şi care au şanse mari de a reveni la închisoare, având în vedere că sunt recidivişti.

Ion Stelică Mihai, zis şi Leo de la Strehaia, a devenit cunoscut pe piaţa muzicală a manelelor. Supranumit şi ”Prinţul ţiganilor”, tatăl lui Alin Mihai, a intrat şi în afaceri ilegale.

La sfârşitul lunii septembrie, acesta a fost condamnat definitiv la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Alături de acesta au mai primit condamnări mama lui şi un alt bărbat. Cei trei execută pedeapsa la Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin.

Procurorii l-au acuzat pe Leo de la Strehaia, trimis în judecată în 2017, şi pe mai mulţi membri ai familiei că au prejudiciat statul român cu 3 milioane de euro prin cumpărarea de combustibil neaccizat şi vânzarea ulterioară a acestuia sub formă de motorină sau combustibil premium.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea