Rămâi conectat

Ştirea zilei

Firma din Cugir, amendată cu 100.000 de lei, e cea la care lucrau muncitorii care au murit după ce au căzut cu duba în râu, în județul Neamț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firma din Cugir la care lucrau muncitorii care au căzut cu duba în râul Bistrița, județul Neamț, iar nouă dintre ei au murit, a fost amendată, în urma controalelor de săptămâna trecută, cu 100.000 de lei, de inspectorii ITM Alba, pentru că aceștia nu aveau forme legale angajare.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, luni, de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba, în urma controalelor efectuate săptămâna trecută, SC ALB Prestări Servicii SRL Cugir, firmă din domeniul silviculturii, a fost amendată cu 100.000 de lei pentru că 15 persoane au muncit fără forme legale de angajare.

Surse din cadrul ITM Alba au declarat, pentru ziarulunirea.ro, că 9 dintre cei 15 angajați fără forme legale sunt cei care au murit după ce duba în care se aflau a căzut în râul Bistrița, județul Neamț, unul este persoana care se afla în autovehicul și a supraviețuit, iar ceilalți cinci sunt cei care se aflau în celălalt autovehicul, neimplicat în accident.

Microbuzul se deplasa pe DN 15, pe Podul de la Vaduri, de la Alba Iulia spre comuna Săvineşti, judeţul Neamţ. Autoutilitara în care se aflau zece bărbaţi a căzut de pe pod, în canalul de aducţiune.

Un singur tânăr dintre cele 10 persoane aflate în autoutilitară a reuşit să se salveze, acesta fiind pasager pe locul dreapta faţă.

Din cercetările preliminare a rezultat ca accidentul s-ar fi produs ca urmare a unei defecţiuni la roata stânga spate, aceasta desprinzându-se de autovehicul în momentele premergătoare accidentului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea