Rămâi conectat

Curier Județean

Firma Bulbucan din Cugir şi-a dublat contractele cu nemţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Puţină lume cunoaşte faptul că SC „Bulbucan” SRL Cugir, unul dintre agenţii economici de prestigiu ai oraşului are de mai bine de cinci ani o relaţie contractuală importantă, menită să confirme, dacă mai era nevoie, valoarea de prestigiu a tehnicii de la poalele Drăganei.
Pe lângă o serie de produse de mecanică fină pe care firma le fabrica pentru diverşi parteneri din Europa, S.C. „Bulbucan” realizează cu succes maşinile de fabricat caiete pentru şcolari, fiind unica firmă din Europa care a reuşit să creeze acest complex produs în stare finită care execută 30 de caiete pe minut. Potrivit managerului societăţii, ing. Liviu Bulbucan, concernul german Kugler -Womako & ECH WILL care a comandat produsul a intrat până în prezent în posesia a 20 de maşini fabricate la Cugir realizate la standardele cerute de partener, cifra de afaceri a societăţii crescând considerabil. „Recent, la Cugir au fost semnat un contract ce prevede dublarea numărului de produse, asigurarea din partea partenerilor a noi utilaje pentru dezvoltarea capacităţilor de producţie şi angajarea de personal, cu precădere din rândul tinerilor cu calificare profesională şi care nu au locuri de muncă”, a precizat Liviu Bulbucan.
Managerul unităţii a mai declarat că în perioada următoare vor avea loc negocieri cu o firmă americană pentru realizarea la Cugir a unei maşini similare cu cea fabricată pentru nemţi. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea