Finul lui Vasile Blaga, SĂLTAT cu mascații sub acuzația de complicitate la spargeri de locuințe

Finul lui Vasile Blaga, SĂLTAT cu mascații sub acuzația de complicitate la spargeri de locuințe

Finul de cununie al lui Vasile Blaga a fost reținut cu mascații, alături de un celebru interlop. Acesta a fost acuzat că a fost complice la spargerea unor vile. Bunurile furate din una din casele de lux se ridică la suma de 10.000 de lei. Conform România TV, finul lui Vasile Blaga, Coriolan Pop Bruchental, a fost pus sub control judiciar.

Coriolan Pop Bruchental, fin al europarlamentarului liberal Vasile Blaga, a fost reținut împreună cu un interlop celebru din Iași, poreclit „Passaris de România”. Bărbatul, care este patron de restaurant și de firmă de construcții, este acuzat că, alături de complicele său au comis mai multe spargeri.

Polițiștii din Bihor i-au reținut duminică în Oradea pe Coriolan Pop Bruchental (57 de ani) şi Constantin Cojocaru (43 de ani), ambii fiind inculpaţi pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat. Cei doi sunt acuzați că, în ultima săptămână, au spart două vile, ambele aparținând unor cunoscut ai lui Bruchental, scrie ebihoreanul.

1 comentariu

cetatean 16 iulie 2019 at 17:33

Aveti ce ati votat… Ati trimis sleahta de interlopi in Parlamentul European. Blaga a ciordit 1 milion de euro de la ANRP si EADS si voi l-ati rasplatit cu un mandat de europarlamentar!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...