Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Careu, emoţii şi mii de flori, la Şcoala nr. 1 „Vasile Goldiş” din Alba Iulia. „Micuţii” de clasa zero, în centrul atenţiei, la festivitatea de deschidere a anului şcolar

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emoţii, bucurie, agitaţie şi multe, multe flori luni, 15 septembrie, la Şc. Gimnazială nr. 1 „Vasile Goldiş” din Alba Iulia. Curtea şcolii s-a umplut de ghiozdane care mai de care mai colorate, flori şi chiote de copii.

Elevi, cadre didactice, părinţi, bunici, frăţiori şi surioare mai mici, dar şi invitaţi s-au adunat pentru a lua parte la deschiderea noului an şcolar 2014-2015. Festivitatea de deschidere a început în jurul orei 9.00, cu discursul directorului şi mesajele transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Elevii s-au aliniat cuminţi pentru a asculta gândurile transmise, iar la final au păşit spre clasele lor pentru a-şi afla orarul.

10704931_704308306318007_64245599_nDacă unii elevi au venit să-şi reîntâlnească colegii, alţii au păşit pentru prima dată în curtea şcolii.

120 de prichindei au fost la un moment dat în centrul atenţiei. După ce şi-au auzit numele fiecare, micuţii s-au aşezat frumos în şir indian şi au făcut cunoştinţă cu cea de-a două „căsuţă” a lor, clasa Zero. Vizibil emoţionaţi şi părinţii odată cu ei, s-au înghesuit care mai de care să le facă poze pentru a imortaliza în imagini prima lor zi de şcoală.

Bucuria unui nou început s-a văzut pe feţele tuturor. Spor la învăţătură să aveţi, elevi, iar dumneavoastră, cadre didactice, multă putere de muncă, înţelepciune şi răbdare!

Vă prezentăm mai jos câteva imagini din prima zi de scoală:

[nggallery id=2330]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea