Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Festivitatea ,,Ziua Absolventului” organizată de IȘJ Alba: Ceremonia va fi transmisă live joi, 28 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 28 mai 2020, de la ora 12.00 ,,Ziua Absolventului” va fi organizată de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba pentru generația de absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din acest an. Festivitatea va fi transmisă live.

Se apropie sfârșitul de an școlar 2019-2020, un an școlar care ne-a marcat pe toți prin ceea ce am trăit in domeniul cunoașterii, al socializării și comunicării, dar mai ales în plan psihic și emoțional.

În această perioadă elevii claselor a VIII-a și a XII-a, așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, traversează emoția pregătirilor pentru despărțirea de prieteni, de dascăli, de școala în care au învățat. Pentru că, în condițiile date, evenimentele festive care ar fi trebuit să marcheze absolvirea sunt imposibil de realizat în forma pe care o cunoșteam, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba organizează, la nivel județean, în semn de prețuire pentru această generație de absolvenți, festivitatea ,,Ziua Absolventului”.

Festivitatea va avea loc la sala de ședințe a ISJ Alba, în data de 28 mai 2020, de la ora 12.00 și va fi transmisă live. Vor participa un reprezentant al promoției 2020, al tuturor școlilor gimnaziale și un reprezentant al liceeelor, un reprezentant al directorilor unităților de învățământ , un reprezentant al părinților și conducerea ISJ Alba.

Dorim, prin aceast eveniment, să transmitem aboslvenților respectul și aprecierea noastră pentru răbdarea, curajul și demnitatea cu care au traversat perioada grea a izolării și că împărtășim împreună cu ei emoția sfîrșitului de an.

Acum, când absolvirea reprezintă, mai mult decât ceremonii sau baluri, trecerea spre o nouă etapă și asumarea unor responsabilități, suntem încrezători că veți găsi soluțiile potrivite pentru lumea nouă care în veți păși.

Fiți curajoși și sinceri, asumați-vă responsabilități, zîmbiți și iubiți oamenii și viața !

Felicitări,dragi absolvenți! Felicitări, generația 2020!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea