Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Festival PLAY FOR MAY, 16-18 mai, in Cetatea Alba Iulia la RYMA. Distracție zi și noapte! Vezi programul evenimentului!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A sosit și mult așteptatul eveniment al primăverii în Cetatea Alba-Carolina! „Play For May” redă startul distracției și al  bunei dispoziții în weekend-ul acesta! Asociația RYMA (Revolutionary Youth Movement for Arts) se mândrește cu al 6-lea an consecutiv de voie bună, muzică de calitate și mediu ideal de relaxare în compania artiștilor și a prietenilor!

afis play for may RYMA“V-am pregătit 2 seri dedicate exclusiv domeniului muzical, iar cea de a 3-a vă va aduce zâmbetul pe buze     printr-un spectacol de Stand-Up Comedy memorabil alături de Dan Badea, Marius și Spanciu. Iar ca să întindem weekend-ul la cote maxime, în timpul zilei avem pregătite numeroase activități si jocuri cu premii ( ping-pong, slackline, climbingwall , badminton etc) ce vă vor ține ocupați, intr-o atmosfera sustinuta de DJ pe scena mare incepand cu orele 16:00. Sambata dupamasa echipa Airsoft Superdaddys va vace o demonstratie de Airsoft si concursuri de tras la tinta.

Duminica dupamasa este dedicata copiilor, cand incepand cu ora 16:00 ne vom intalni cu Ping si Pong, cu Zana Julie care picteaza pe fata si cu membrii  Asociatiei Stop Autism care vor sustine activitati si jocuri pentru copii. Activitatile si concertele  de pe  timpul zilei sunt gratuite si sunt sprijinite financiar de Primaria Municipiului Alba Iulia. Vă așteptăm la RYMA, iar dacă nu vă veți putea desprinde de programul nostru, vă invităm să va montați corturile în camping și să petrecem cât mai mult timp împreună!

Camingul este gratuit  si are o capacitate de 50 de corturi. Pentru ca vremea se anunta instabila organizatorii s-au pregatit cu 300 de pelerine de ploaie, asa incat nimic nu va putea distractia la PLAY FOR MAY!!!”, au declarat organizatorii evenimentului.

Program festival:

Vineri  Scena 1 : 16:00 Octa 17:00 Ecos 18:00 Badea Funk 19:00 Kito 20:30EXILE & MISTIC 21:00 OMU GNOM & DJ PILU 22:30 SUBCARPAȚI –––––––- Scena 2 00:00 Power pe Vinil 01:30 Dj Muh’Fucka 03:00 Ecos

Sâmbătă: Scena 1 16:00 Groove On Live DJ Session cu Jo.E & guests Radio Kwaye (Electroclown & Bogdan) , Zekarjah (reggae) 21:00 SHADOWBOX 22:30 BASSKA Scena 2 00:00 INJEKTAH 02:00 DJ DEX 03:30 SYL

In fiecare seara de concerte se vor lansa lampioane, vor fi jonglerii cu foc siworkshop de percutii.

Duminică : ora 16: Jocuri si activitati pentru copii ;   ora  21:00 Scena 2 – Stand Up Comedy Show – Dan Badea , Marius și Spanciu  Rezervări mese: 0755741878 , cu mentiunea ca in ziua spactacolului pretul biletului pentru acest spectacol  este 20 lei. Pentru iubitorii de muzica Asociatia RYMA a pregatit un miniabonament la pret special pentru serile de 16-17 mai la pretul de 25 lei iar pretul unui bilet normal pe zi este de 15 lei.

Festivalul PLAY FOR MAY este organizat de Asociatia RYMA si Primaria Municipiului Alba Iulia si este transmis LIVE de Groove On Radio .

LET’S PLAY FOR MAY, people!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea