Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeie din Alba Iulia, arestată preventiv pentru furt. Prin înșelătorie, a sustras un lănțișor de aur de la gâtul unei persoane

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femei din Alba Iulia e a fost arestată preventiv după ce i-a furat unei alte femei lănțișorul de aur de la gât, abordând-o sub pretextul de a-i oferi să probeze niște haine.

La data de 11 septembrie 2019, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 38 de ani, din Alba Iulia, bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că la data de 26 august 2019, în intervalul orar 13.00 – 16.00, în timp ce se afla pe Bulevardul Revoluției 1989, a abordat o femeie sub pretextul de a-i oferi să probeze haine și i-a sustras de la gât un lănțișor de aur.

Femeia a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea