Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Femeie de 84 de ani din Alba Iulia accidentată pe strada Calea Moților

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie de 84 de ani a fost accidentată destul de grav, astăzi în jurul orei 7.00, de un autoturism care se deplasa pe strada Calea Moților din Alba Iulia (între cartierul Cetate și Micești). 

Femeia a suferit o fractură de piramidă nazală și un traumatism cranio-cerbral.

O ambulanță care a ajuns repede la locul accidentului i-a acordat victimei îngrijiri medicale și a transportat-o la spital unde însă nu a rămas internată.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, victima care se deplasa neregulamentar pe stradă a fost surprinsă și acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Ighiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultandul fiind negativ.

UPDATE raport IPJ Alba: Astăzi, pe Calea Moţilor din municipiul Alba Iulia, P.A., o femeie de 84 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului femeia a suferit leziuni la nivelul feţei şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a rămâne internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea