Femeie amendată cu 500 de lei după ce a criticat activitatea poliției pe Facebook, într-un comentariu la un articol

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O femeie din România a fost amendată cu 500 de lei după ce a criticat activitatea poliției pe Facebook, într-un comentariu la un articol, potrivit debraila.ro.

Femeia, in varsta de 26 de ani, din Brăila, a comentat la un articol publicat de debarila.ro, legat de un presupus abuz al unui politist, care ar fi agresat un taximetrist.

ELIT

“Politia pu*ii! Niste scarbe incompetente care se cred regi daca poarta haina politiei pe ei dar nu are nicio relevanta cu prostia din capul lor”, spunea aceasta în comentariu.

Ulterior, a fost înștiințată că a primit amendă, iar în procesul verbal scria că “prin intermediul site-ului de socializare Facebook, respectiv pe pagina “DEBRAILA”, de pe user-ul Spiridon Dana-Danuta, a adresat cuvinte si expresii jignitoare la adresa lucratorului de politie mentionat in articol, respectiv a institutiei Politiei.”

“Am comentat la Eparu Ionut, taximetristul care a patit ce a patit cu politia, iar politia a venit acasa la mine si mi-a dat citatie sa ma prezint la sectie pentru a ma amenda. Pentru ca mi-am spus parerea mea vis-a-vis de politie. Cu asta se ocupa in ziua de azi Politia Romana. Le-am spus: eu lucrez ca sofer de tir si nu am luat niciodata nicio amenda pentru nimic si iau pentru asta?”, susține femeia, potrivit sursei citate.

Stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419