Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Felicitare inedită pentru români, de Anul Nou, din partea Serviciului Român de Informații. Care este mesajul viral transmis de SRI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Serviciul Român de Informații a trimis un nou mesaj inedit de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le transmitea românilor o felicitare cu un telefon și cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare apar un binoclu și mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Serviciul Român de Informații a transmis un mesaj inedit, și în acest an, de Anul Nou. În urmă cu doi ani, aceștia transmiteau românilor o felicitare cu un telefon, împreună cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 felicitarea este însoțită de un binoclu cu mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

SRI și-a actualizat urarea de Anul Nou în funcție de vremurile pe care pe trăim. Din cauza pandemiei, sănătatea este pe primul loc, iar angajații serviciului le urează românilor „Să ne vedem sănătoși”.

Citește și: Mesaje de Anul Nou haioase • Mesaje de Anul Nou amuzante • Mesaje de Anul Nou hazlii

Bineînțeles, nu putea lipsi mesajul inedit așa că pe felicitarea postată pe Facebook apare un binoclu semn că românilor li se urează să fie sănătoși, în timp ce SRI va fi cu ochii pe ei.

Mesajul inedit a devenit viral. Peste două mii de români au văzut postarea de pe pagina SRI și sute au comentat-o sau au distribuit-o.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea