Ziarul Unirea

Felicia Hondola a dat în judecată conducerea APIA Bucureşti

Directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Alba, Felicia Hondola, a acţionat în instanţă conducerea APIA Bucureşti, nemulţumită de calificativul „Bine” primit în urma ultimei evaluări. Ea a precizat că rezultatele obţinute împreună cu colectivul o recomandă pentru calificativul „Foarte bine”, având în vedere că au existat şi zile în care a venit la serviciu cu câteva ore înainte de începerea oficială a programului de lucru, iar rezultatele s-au văzut. Mai mult, Felicia Hondola a menţionat că, în multe cazuri, performanţele ei sunt superioare celorlalţi colegi din ţară care au fost evaluaţi cu calificativul „Foarte bine”, lăsând astfel să se înţeleagă că este vorba despre o răzbunare politică.
În calitate de reprezentantă a unui partid aflat în Opoziţie (PNL), ea câştigase procesul intentat în urma destituirii ei din funcţie, în urma căreia la conducerea APIA Alba Iulia fusese instalat un reprezentant al Puterii de atunci. Nu este primul caz în care şeful unei instituţii publice acţionează în instanţă conducerea eşalonului superior din cauza calificativului primit. Astfel, prof. Cornel Sandu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, a câştigat procesele împotriva conducerii liberale a Ministerului Educaţiei, după ce primise calificativul satisfăcător, în timp ce adjuncţii lui fuseseră evaluaţi cu „Bine”. Având în vedere precedentele existente şi dacă justiţia cântăreşte cu aceeaşi balanţă, este de aşteptat ca Felicia Hondola să câştige şi acest proces. (R.G.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

toma 3 februarie 2011 at 7:51

Propun montarea in biroul d-nei, a una bucata automat de calificative, care la comanda sa-i elibereze mult stimatei, de cite ori doreste numai calificativul dorit.
Mai propun ca aceste calificative sa fie modificate dupa cum urmeaza:
1. fb.
2. fb.
3. fb.
Multumita ?

alexandru 3 februarie 2011 at 8:51

doamna felicia a ajuns la apia ca si sotul ei la drumuri.. adica prin pnl….as putea sa-i dau alte calificative pe care din motive de cenzura nu le pot enumera aici.normal ar fi sistemul vii cu partidul pleci cu partidul….nu te agati prin instante de functii.. astept cu nerabdare noul cod al muncii…..sa vezi atunci serialul neveste disperate cum ruleaza prin institutiile publice romanesti. atentie: potor plecat=dragan eliminat, urmeaza sotia care face figuratie la statia de ambulanta pe banii publici…si intrebare: cum toate nevestele la acesti impostori moderni ajung sa lucreze prin institutii publice?…..cred ca din cauza calificativelor……..va veni o vreme cand vom scapa si de acestsistem clientelar,probabil la urmatoarea criza.

zorel 3 februarie 2011 at 9:12

Ei bine, aici \intamplator\ l-ai uitat pe pedelistul Bianu, exemplu de competenta sau pe invatatoarea Badea care pe \merite\ a ajuns sa reformeze (distruga) invatamantul romanesc.

alexandru 3 februarie 2011 at 9:20

corect, eu m-am referit la toate nevestele politicienilor.din pacate lista e foarte lunga si am bloca tot forumul…si tot nu am rezolva nimic.avem nevoie de atitutine civica, trebuie sa le cerem politicienilor raspicat sa renunte la aceste obiceiuri nesanatoase pentru romania.avem puterea sa o facem?

Raisa 3 februarie 2011 at 18:52

Din cate ne cunoastem, Alexandru, moralitatea si corectitudinea, te caracterizeaza. Ai ajuns intr-o functie de conducere a unei institutii publice , pe criterii exclusiv de competenta!!!! In privinta femeilor, daca fiicei tale i-ar face cineva, ceea ce i-ai construit unei femei, doar pentru ca neputinta ta te-a ajutat sa pierzi o sansa unica din punct de vedere politic, ce-ai face…??? Cu obiceiurile nesanatoase ale unora de prin politica locala…

ion 3 februarie 2011 at 15:42

penibil d-na hondola ,oare totul crezi ca se poate rezolva doar prin instanta ? cum poate o instanta de judecata sa modifice un calificatv ? incearca si nemultumiri sa le rezolvi prin instanta ,poate poate !

costelus2011 3 februarie 2011 at 15:55

draga alexandru sa dea dumnezeu sa fi asa, dar se pare ca acest lucru se poate inampla numai din 2068 incolo.

Comentariile sunt oprite