Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FCM Baia Mare – Metalurgistul Cugir 3-0 * Prima înfrângere din acest sezon pentru Itu şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a pierdut primul meci din acest sezon, în faţa echipei FCM Baia Mare, 0-3. Metalurgistul Cugir-CS Iernut042Din minutul 29 al primei reprize, cugirenii au evoluat în inferioritate numerică, fundaşul Mutu fiind eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător. Această înfrângere la scor de neprezentare suferită în faţa echipei FCM Baia Mare este prima pentru echipa din Cugir din acest an competiţional, iar în următoarea etapa Cugirul va juca acasă cu CS Oşorhei.

Primul şoc puternic al echipei Metalurgistul Cugir a venit în etapa a 5-a, în meciul disputat astăzi la Baia Mare, unde formaţia locală a trecut de echipa cugireană cu scorul de 3-0. Deşi au controlat prima parte a partidei când au ratat şi câteva situaţii de a marca, jocul s-a rupt când Mutu a fost eliminat.

*Daniel Popa, vicepreşedinte Metalurgistul Cugir: „Am pierdut meciul pe mâna noastră”

Supărat după insuccesul echipei sale, vicepreşedintele, Daniel Popa a pus eşecul pe seama greşelilor individuale şi a impreciziei din atac. „Pe fondul unor greşeli individuale în defensivă şi a superficialităţii din atac am fost învinşi astăzi. Mutu a fost eliminat corect, iar după acel moment s-a rupt jocul, cu toate că noi am fost cei care au condus ostilităţile. Am ratat din nou foarte mult, cele mai multe ocazii fiind trecute în dreptul lui Cărstean. La lovitura liberă din care Baia Mare a deschis scorul, mingea a trecut prin zid, am primit un gol copilăresc, însă am continuat să atacăm şi puteam egala, însă am suferit din nou în atac. În loc de un rezultat pozitiv ne întoarcem acasă fără puncte şi cu 3 goluri primite. Ne gândim să numim un antrenor cât mai repede, însă nu vrem să luăm o decizie superficială, şi aşa meciul de astăzi a fost pregătit corect, însă aşa cum spuneam ne-am bătut noi singuri”, a precizat Daniel Popa, vicepreşedintele Metalurgistului Cugir.

*min. 92: Deac iese, intră Morar

*min. 90, 3-0: Leonte marchează un gol de generic cu călcâiul

*min. 85: Neagu îl schimbă pe Itu

*min. 79: Khadim intră în locul lui Pop

*min. 78: Negură intră în locul lui Cîrstean

*min. 70: cartonaş galben pentru Dulap

*min. 60: Ardeleanu intră în locul lui M. Popa

*min. 53: Goronea este înlocuit cu Mureşan

*min. 51: cartonaş galben pentru Avramescu

*min. 48, 2-0: Mădălin Popa înscrie de la marginea careului cu un şut plasat

Repriza secundă!

*min. 42: Itu trage pe lângă după un atac bun al Cugirului

*min. 39: contraatac Baia Mare, V. Pop trage de la marginea careului plasat, însă Lăncrănjan respinge cu un ultim efort

*min. 33: acelaşi Pop trage peste dintr-o poziţie foarte bună

*min. 30, 1-0: V. Pop execută impecabil lovitura liberă în urma faultului comis de Mutu şi înscrie în poarta lui Lăncrănjan, goalkeeper-ul cugirean rămânând fără reacţie

*min. 29: cartonaş roşu pentru Mutu acesta faultându-l pe Vanca din postură de ultim apărător

*min. 25: V. Pop trage de la mare distanţă, însă mingea trece pe lângă poartă

*min. 23: Goronea trage puţin peste

Potrivit surselor prezente la meciul de la Baia Mare, Metalurgistul Cugir domină, însă ocazile lipsesc cu desăvârşire la ambele porţi.

*min. 8: Metalurgistul Cugir înscrie prin Petcu după o centrare a lui Necşulescu, însă asistentul ridică fanionul şi golul nu rămâne valabil.

Iată formaţiile pregătite de cei doi antrenori:

Metalurgistul Cugir: Lăncrănjan – Dulap, Mutu, Petcu, Medeşan, Bold, Avramescu, Necşulescu, Goronea, Itu, Cîrstean. Rezerve: Gurincu – Neagu, Bratima, Homei, Negură, Tothăzan, Mureşan. Antrenor Cosmin Şuvaina.

FCM Baia Mare: Bota – Duruş, Potecu, Hodor, Gherman, Giurgiu, Leonte, Vanca, V. Pop, M. Popa, Deac. Rezerve: Ardeleanu – Morar, Khadim, Avădanei, Urs, Hâmpea. Antrenor Dorin Toma.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea