Rămâi conectat

Sport

FC Hermannstadt ajută în continuare Performanţa Ighiu! Obiectivul echipei lui Mihai Manea în stagiunea viitoare: promovarea în Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colaborarea dintre FC Hermannstadt şi Performanţa Ighiu înfiripată în precedenta pauză competiţională va continua şi în stagiunea viitoare, când Zăvoi, Ad. Mărginean, Tineiu şi Seiwerth vor fi împrumutaţi în continuare sub comanda lui Mihai Manea, la divizionara terţă.

Am discutat cu cei de la Hermannstadt şi şi-au arătat disponibilitatea colaborării şi în viitor. În perspectivă, prima opţiune va fi Performanţa Ighiu pentru orice jucător care nu intră în calculele lor pentru stagiunea viitoare. O să mai facem două-trei transferuri, dar în proporţie de 80 la sută lotul este stabilit pentru campionatul următor, când obiectivul este atacarea promovării„, a declarat Armando Popescu, oficialul Performanţei.

Ultimele discuţii purtate între conducătorii celor două grupări, pe fondul relaţiilor cordiale existente între cele două cluburi converg spre prelungirea împrumutului celor 4 jucători la formaţia ighiană. De asemenea, orice jucător ce aparţine de FC Hermannstadt şi nu intră în planurile echipei de liga secundă vor fi direcţionaţi, în funcţie de necesităţi, spre Performanţa. „Noi vrem în viitoarea stagiune să câştigăm fiecare meci în parte şi la final vom trage linie. Sper să rămână cei 4 jucători, pentru că s-a format un grup frumos la Ighiu. Cred că după perioada de pregătire vom fi mult mai puternici„, a declarat Mihai Manea.

Ighiul a terminat campionatul pe locul al 7-lea, după un retur de apreciat, în care a pierdut un singur joc, având 11 partide fără înfrângere.

Echipa sibiană a promovat în eşalonul secund şi a fost preluată recent de fostul unirist Alexandru Pelici.

La fel ca şi în vara anului trecut, Performanţa Ighiu are obiectiv accederea în Liga a 2-a, de data aceasta sub comanda lui Mihai Manea.

*Reunirea în 24 iulie, cantonament la Codlea

Din efectivul vechi, Coltor şi-a manifestat intenţia de a se îndrepta spre o activitate în poliţie, caz în care fotbalul va trece în planul secundar.

Performanţa Ighiu se va reuni pe 24 iulie, iar în 28 iulie se va pleca în cantonament centralizat la Codlea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrare din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea