Farmacia ,,FARMEX” Cugir, sprijin necondiționat acordat localnicilor, pentru a depăși astenia de primăvară

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Recent, Farmacia ,,FARMEX” Cugir a demarat o acțiune menită să vină în sprijinul cugirenilor pentru a-i ajuta în mod necondiționat să treacă mai ușor pentru această periodă marcată de astenia de primăvară.

Potrivit managerului ,,FARMEX”, farmacistul Bogdan Petric, unitatea a pregătit (și a început să distribuie) sute de cutiuțe cu vitamine, pentru toți pacienții, produse ce vor ajunge la aceștia, în limita stocului disponibil, în aceste zile.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

,,Suntem alături de voi necondiționat, indiferent de vremuri sau circumstanțe și deoarece vă prețuim, vrem să vă ajutăm să treceți cu energie peste această perioadă mai dificilă generată de astenia de primavera. Sunt cel mai fericit atunci când putem ajuta oamenii. Vom avea în vedere ca și în perioada viitoare să venim cu noi produse necesare sănătății dumneavoastră.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mulțumim prietenilor noștri SunWave Pharma pentru sprijin. Avem pentru ei, recunoștință, prețuire și apreciere, mai presus de orice cuvinte, deoarece au fost alături de noi mereu, ori de câte ori am avut o campanie pentru comunitate”, este mesaj transmis localnicilor de managerul FARMEX.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei