Rămâi conectat

Sport

Fără Cornel Cornea şi Ionuţ Stan la Piteşti

Dan HENEGAR

Publicat

în

Doi dintre titularii unirişti în partida cu Mureşul Deva, juniorul I. Stan şi mijlocaşul C. Cornea (accidentarea invocată în cazul său mascând despărţirea certă de FC Unirea) nu au efectuat deplasarea la Piteşti, pentru partida din etapa a 13-a a seriei vestice, între vecinele de clasament. Gherman i-a inclus în lotul pentru întâlnirea cu  FC Argeş pe Potopea şi Cl. Oara, meciul jucăndu-se astăzi de la ora 11.00 pe stadionul „Nicolae Dobrin” în cadrul etapei a 13-a.

*Albaiulieni la loturile naţionale
În partida selecţionatelor Under 21, Franţa – România 3-0 (1-0), din preliminariile CE 2013, albaiulianul Fl. Ilie (Poli Timişoara) a fost integralist. Intrat la pauză, ex-uniristul Gh. Grozav („U” Cluj) a fost eliminat în minutul 89, iar portarul D. Moldovan (Espanyol Barcelona) a rămas rezervă.
De asemenea, atacantul Fabian Himcinschi a fost titular în întâlnirea amicală de vineri seara dintre campioana europeană Under 17 Olanda şi România, încheiată la egalitate 1-1 (1-1). În partida disputată în apropiere de Amsterdam, „tricolorii” au realizat un rezultat notabil, după ce au deschis scorul în primul minut prin Steliano Filip (FC Maramureş Baia Mare). Himcinchi jr (Empoli FC ) a fost substituit după pauză de antrenorul Adrian
Văsâi, iar uniristul Eduard Schuller a bifat ultimele minute. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea