Facturi Hidroelectrica 2023: Noul sistem informatic de facturare
Facturi Hidroelectrica 2023: Cum funcționează noul sistem informatic de facturare
Cel mai mare producător de energie electrică din România, Hidroelectrica, a postat pe site-ul oficial al companiei un mesaj adresat clienților săi.
Compania, care și-a trasat ca misiune să creeze ”valoare prin producerea și comercializarea energiei electrice, într-o manieră responsabilă față de comunitate și mediu, în condiții de calitate și performanță”, a anunțat că mult așteptatele aplicații mobile sunt în curs de dezvoltare acum și că ele vor fi disponibile “în curând” pentru clienți.
Citește și: Facturile Hidroelectrica suferă SCHIMBĂRI: Coduri noi pentru locurile de consum. Când se va transmite indexul la Hidroelectrica
Iată mesajul adresat tuturor celor care beneficiază de serviciile Hidroelectrica:
”Stimați parteneri și clienți,
Ne bucurăm să vă aducem la cunoștință faptul că Hidroelectrica a implementat cu succes noul sistem informatic de facturare. Acesta integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor.
Vă asigurăm că facem eforturi pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite tuturor clienților, iar trecerea la noile programe informatice a reprezentat unul dintre pașii absolut necesari făcuți în această direcție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de perioadele de întârziere în emiterea facturilor.
Dorim să reamintim că termenul de plată a facurilor emise de către Hidroelectrica este unul relaxat, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.
Citește și: Facturile HIDROELECTRICA emise într-un nou format. Ce diferențe sunt față de vechile facturi
Dacă vă aflați în dificultate în ceea ce privește plata facturilor, aveți posibilitatea de a opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.
După completare, acesta poate fi trimis la adresa de mail [email protected]. sau poate fi depus în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central.
Reamintim că Hidroelectrica nu utilizează intermediari în relația cu clienții săi, actuali și potențiali, astfel că pentru orice chestiune de interes (contractare, facturare etc.) vă rugăm să vă adresați exclusiv reprezentanților companiei sau să utilizați platformele electronice puse la dispoziție de societate”.
Citește și: Hidroelectrica a SCHIMBAT perioada în care se pot introduce datele pentru autocitirea indexului: Când vor veni facturile
Hidroelectrica a început de marți, 28 februarie, să emită facturile pentru clienții casnici.
Factura cuprinde de fapt două facturi, respectiv factura curentă și factura din luna iulie 2022.
Cum se poate plăti factura de energie electrică primită de la Hidroelectrica?
1. În aplicația ONLINE a băncii, prin intermediul unui ȘABLON, în care trebuie să completați datele de identificare a plății, menționate în factură
2. La Automatele de plată, așa cum sunt detaliate mai jos
3. Prin scanarea Codului de Bare, la partenerii care au această facilitate
4. Prin DIRECT DEBIT …..
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Taxele judiciare de timbru vor putea fi plătite în numerar la ghișeele instituțiilor. Proiectul, adoptat în Parlament
Taxele judiciare de timbru vor putea fi plătite în numerar la ghișeele instituțiilor. Proiectul, adoptat în Parlament Proiectul de modificare a art. 40 din OUG nr.80/2013 care prevede încasarea taxelor judiciare de timbru în numerar la ghișeele instituțiilor a fost adoptat miercuri, 11 decembrie 2024, de plenul Camerei Deputaților. Proiectul a fost adoptat cu 202 […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 3 ore
12 decembrie: Sfântul Spiridon, cel ce pleacă din raclă pentru a ajuta credincioșii care îl cheamă prin rugăciune
-
Actualitateacum 3 zile
9 decembrie: Zămislirea Sfintei Fecioare Maria de către Sfânta Ana
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
10 decembrie: Ziua internațională a drepturilor omului
-
Actualitateacum 4 zile
8 decembrie – Ziua Constituției României
-
Oameni şi locuriacum 2 zile
10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox
-
Actualitateacum 3 ore
12 decembrie 1916: Consiliul de Miniștri a aprobat transferul Tezaurului României în Rusia